Hikmet CALAYIR Vefat etti

Mudurnu İlçesi Kaygana Mahallesinden Emekli Öğretmen Necati CALAYIR ın eşi, Filiz, Füsun, Sema’nın anneleri,Emine Akyüz, Sabahattin, Merhum Salih Büyükkeskin’in kız kardeşi;  Hikmet CALAYIR vefat etti.

Merhumenin Cenazesi  9 Kasım 2012 Cuma günü bu gün  İkindi namazı öncesinde Kaygana Mahallesindeki evinden alınıp Büyükcami Önüne getirilecek, Kılınacak İkindi ve Cenaze namazı sonrasında  Hamdibeyler mezarlığında toprağa verilecek.

Merhumeye Allah tan Rahmet Ailesine ve yakınlarına Baş sağlığı dileriz.

www.mudurnuhaber.com

 

“Hikmet CALAYIR Vefat etti” için 15 yanıt

  1. Hikmet teyzeye Allah’tan rahmet, Necati hocama,Filiz,Füsun ve Sema’ya başsağlığı dilerim.

  2. Hikmet teyzeye allah rahmet eylesin, sevgili arkadaşım Filiz’e allah sabırlar versin. Mekanı cennet olsun…

  3. CELAYIR ailesine baş sağlığı dilerim. HİKMET hanımın mekânı cennet olsun.

  4. CANIM HİKMET HANIM TEYZEMİ KAYBETTİĞİMİZİ YENI OĞRENDIM COK UZGUNUM ALLAHTAN RAHMET DILIYORUM MEKANI CENNET OLSUN NUR İÇİNDE YATSINLAR.NECATI HOCAMIZA BASSAĞLIĞI VE SABIR DİLİYORUM.FİLİZİM FÜSUNUM SEMACIĞIM SIZLEREDE AYRICA BAŞSAĞLIĞI DİLERIM.ALLAH SABIRLAR VERSIN SU AN YANINIZDA OLMAYI COK ISTERDIM AMA KALBEN SIZINLEYIM CANLARIM.

  5. Çok değerli Öğretmenim Necati Bey’e ve çocuklarına baş sağlığı diler.Hikmet yengemize Allah’tan rahmet diler mekanı cennet olsun.

  6. merhuma allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı dilerim.mekanı cennet olsun

  7. Hikmet teyzeye Allah’tan rahmet, değerli hocama, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dilerim.

  8. Mahalemizin hanımefendi bir büyüğü örnek insan çok kıymetli Hikmet yengemiz, uzun süredir ağır tedavi görüyordu, sonuçdan kaçınılmıyor. Mevlam çektiği sıkıntıları kefaret eylesin. Mekanı nur olsun, sevgili kardeşlerim Sema, Filiz ve Füsun ve de değerli öğretmenim Necati Hocam Mevlam sabrı celiller versin sizlere. Tüm Kaygana’nın ve sevenlerinin başı sağolsun.

  9. CALAYIR ailesine başsağlığı dilerim.Hikmet kardeşimin mekanı cennet olsun…

  10. Muhterem yengemiz Hikmet Hanımın vefatını yeni öğrendim.Kederli ailesine başsağlığı diler,merhumeye Allah’tan rahmet ve mğfiret niyaz ederim.(Haber verilseydi böyle acılı günde yanınızda olur,üzüntülerinizi paylaşırdım.)

  11. Hikmet teyzeye Allah tan rahmet değerli arkadaşım
    Filiz e baş sağlğı dilerim.

  12. Çocukluk ve okul arkadaşım,mahallemizin müstesna gelini,
    Filiz,Füsun,Sema’cığımın canı anneleri,Necati abinin çok sevdiğini bildiğim biricik eşi Yurdagül’üm(Okuldayken öyle hitap ederdik)çok üzgünüm..Acı haberini öğrendim.Uzun süredir çok hasta olduğunu biliyordum.Allah bu Dünya’da çektiğin ızdırabı durdurarak seni yanına aldı.Mekânın cennet olsun.Nurlar için de uyu inşallah.Allah’ın rahmet ve mağfireti üzerine ışısın.Sevenlerine sabırlar versin.Çok üzgünüm canım arkadaşım benim..Dualarım hep seninle olacak…

  13. Hikmet teyzenin vefatını pazartesi (bugün öğrendim).allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

  14. Allah rahmet eylesin. Necati Hocamın telefon numarası olan varsa paylaşabilir mi? Erol ASMA

  15. Necati hocamı ararken bu haberi buldum. Gecikmiş olsam da başsağlığı dileklerimi iletmek istedim. Necati hocamın iletişim bilgileri var mı acaba

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir