Halı Saha ve Tesisleri içler acısı

Tesisler içler acısı

Mudurnu Kaygana Mahallesi Beşkavaklar mevkiinde bulunan Halı Saha ve yanındaki soyunma odaları harabeye döndü. Bakımsızlıktan dolayı sportif faaliyetlerde kullanılamayan yer, alkol alanların uğrak yeri haline geldi.

Halı sahada hiçbir bakım yapılmazken, saha içersinde oluşan delikler nedeni ile sportif faaliyetler yapılamıyor. Halı sahanın etrafındaki tel çitlerin onarılmaması üzerine oluşan kötü görünümlü mekân alkol alanların uğrak yeri haline geldi. Sportif faaliyetlerde kullanılamayan yer mahalle sakinlerinin rahatsız olduğu bir yer olmaya devam ediyor.

mudurnu-halı-saha2 

 

www.mudurnuhaber.com

ersagmudurnu

ersagmudurnu

“Halı Saha ve Tesisleri içler acısı” için 6 yanıt

  1. HARİKA GÖRÜNÜYOR… SÜPER…. YAZDIKLARIM BOŞUNA DEĞİLMİŞ….. AYNEN DEVAM…..

  2. VERİN GARİBAN BİR HEMŞERİME, KİME AİTSE, VARLIKLI İNSANLAR SAHİP ÇIKSIN, BAKIN KIZ FUTBOL TAKIMINIZ BİRİNCİ OLMUŞ, ÇOCUKLAR, SEBEPLENSİN, MİLLETİ SPORA TEŞVİK EDİN, RAKI ŞİŞESİ MUHABBETİ, DİN DERSİ ÖĞÜTÇÜLÜĞÜ YAPMAYIN..

  3. öncelikle bu haberi yapan kişi veya kişilerı tebrık etmek gerekır… çok güzel bi haber ve çok güzel bı konuyu ele almıışlar. bende mudurnulu bır genç olarak bu haber hakkında yorum yapmadan geçemedım.. oncelıkle bu bına ve yanında kı halısaha.. yetlkılı kurum veya kuruluşlar tarafından tadılatı yapılmalı. tadılatın malıyetı ne olursa olursa olsun mudurnunun kahvehane koşesınde oturan gençlerı için değer.. şunu da belırteyım kaç grup maç yapmak için boluya halısahaya gıdıyor yazık değil mi??? bize şoyle dıyolar mudurnunun halısahası da mı yokk.. ewet mudurnunun halısahası bıle yok… eyy yetkılıler bıran once gençlik için bu halısahaya el atın tadılatını yaptıralım.. gençliğimizi kahvehane koşelerınden alıp spora yonlendırelım..

  4. mudurnudaki idari yöneticilere gelsin bu haber yazık günah mudurnuda hiç bir sosyal ,spor v.s için yapılacak yer yokken hazır mekan içler acısı birazcık maliyetle çok güsel spor alanı olur hem bi kaç kişi ekmek yer ordan hemde gençlere spor alanı olur herkese daha doğrusu gençler böle giderse içkide içer kahvelerden de çıkmaz…. yapacak bişy yok ki teşvikde yok,mudurnunun zenginlerinede gelince bi kaç kişiler hariç çoğu kendısıne ve kesesine zenginn onlarında etkisi olmalı diye düşünüyorum ben, ayrıca haber içinde sağol aydın bey…

  5. gazetecilik böyle sevimsiz şeyleri yazmak zorunda kalmaktır…aynı zamanda denetleme görevini üstlenmektir Aydın kardeşimize kızmasın …bu hataları çarpıcı şekilde ortaya koymak basının görevidir

    teşekkürler

    EDİTÖR: Kızarlar abi, kızarlar, görünen şeyleri görmesek yine kızarlar. Biz KRAL Çıplak diyoruz, KRAL inadına soyunmaya devam ediyor. Karar Milletin.

    1. Cumartesi hariç Mudurnuya günü birlik gelen insan gün boyu Mudurnuda nereye gider ,nereyi görür ? cami,hamam,4-5 konak. O kadar –.MODERN bir kaplıca binası bile yok, açık,kapalı havuz, restoranı ki gelenler hiç değilse 1-2 gün kalsınlar.–mudurnumun insanları çok sakin diye seviniyorum ama bu kadar sakinlikte Mudurnuyu köye doğru götürüyor.–keşke kaplıca +apartlar yapılsaydı sutudyo,Mudurnu dışında yaşayan bizlerde alıp zaman zaman gelebilseydik–taşkesti gibi süslü değil sade olsaydı Mudurnunda olsaydı—Belediye niye bir şey yapamıyor ?otobüsle getirmek istediğim hanım guruplar var ,özel araba olmayınca çevreye nasıl gidilir—hafta sonu her şehirde tur yapan araçlar var.yazın belki ,oradada tur arabaları konabilir-göllere-sarota —-haraket olmayan şehirde, para kazandırmayan günübirlik geziler olur

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir