Güray ÖNAL Kutsal Topraklarda

Mudurnu Haber sitemiz destekcisi ve Köşe Yazarlarımızdan Emekli 1. Sınıf Emniyet Müdürü Güray Önal  Umre ziyareti için Kutsal topraklara uğurlandı.

İstanbul dan 15 Günlük Umre ziyareti için Eşi ile birlikte Türkiye den ayrılan  Güray Önal  ağabeyimiz ve değerli eşine  Mudurnu Haber ailesi olarak hayırlı yolculuklar diliyoruz, Allah Umre ziyaretlerini ve yapacakları duaları kabul eylesin.

www.mudurnuhaber.com

“Güray ÖNAL Kutsal Topraklarda” için bir yanıt

  1. Allah herkesi görmeyi nasip eylesin.
    Ağabeyim yengem Önal ailesinin ümre ziyaretlerini Allah kabuletsin.Allah herkese nasip etsin Değerli kardeşim Atilla Özbek sayesinde en zor anımda 2006 yılında Kabeyi ve peygamber efendimizin kabrini ziyaret etmek nasip oldu.Şükürler olsun rabbime.Yaşadığım maddi manevi sıkıntılardan yaşamaya zorlanmaya başlayan taşlaşan kalbim dünyanın cenneti kutsal mekanları gördüğüm andan itibaren pamuk gibi oldu.MEKKE MEDİNEDE ELDE ETTİĞİM ENERJİYİ HALEN YAŞIYOR VE ÖZLÜYORUM.
    Atilla bey sağolsun önce 1.derece yakınlarına,sonra eniştesi Oktay beye teklif etti bana kısmet oldu.Teklif geldiğinde havalara uçtum çok sevindim çünkü
    Gariban bereketli hepimizin kutsal tavuğu sayesinde dünyanın yarısını gezmiştim.Orayı merak ederkende herkes birkaç defa gidiyor, döviz kaybı oluyor diye lüks görüyordum yanlış yorumluyordum.Görmek içinde kalpten arzuluyor ve istiyordum bu istek sürdükçe her ay rüyamda 1 yıl boyunca abdes alarak cami içinde kabir görüyordum ve o an için bana ne oluyor diye merakediyordum ve kalpden isteğim süpriz bir şekilde gerçekleşti .
    Allah razı olsun Atilla kardeşimden.Oradada mucizeler yaşadım.Şuan şükür çok mutluyum. Tavsiye ediyorum imkanları nisbetinde kalpten isteyin ümre ziyaretini ve hacı olmayı Allah nasip edecektir. SÜKÜRLER OLSUN RABBİME ALLAH HERKESİ GÖRMEYİ NASİP EYLESİN GÜRAY ABİMİN VE TÜM ZİYARETCİLERİN DUALARI KABUL OLSUN..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir