Güneş Yüzünü Gösterdi Tavanlar Kürünüyor

KAR yağışının ardından Güneş yüzünü gösterdi. Tavanlarda yığılı kalan KAR yığıntılarını vatandaşlar kürekler ile temizliyor.

MUDURNU HABER

Havanın Güneş açması ile birlikte Tavanlarda oluşan KAR yığıntıları eriyip giderken, bazı vatandaşlar da Güneş in parlak yüzünden istifade edip, KAR yığıntılarını temizliyor.

NOT: Haberimiz Bolu Gündem  gazetesi tarafından fotoğraf alınarak, Masa aşında Takla attırılarak yazılarak gazetede yayınlanmıştır. Gazetenin internet sitesinde ve gazetede bahsi geçen Araç Devlete ait bir araçtır.Bu fotoğrafın çekilmesinde art niyet yoktur. Sadece Fotoğrafımız kullanılarak  bizim dışımızda gelişen bir olaydır. Konu ile ilgili haberin altına yorum yapmamıza rağmen, yorumumuz yayınlanmamıştır.

www.mudurnuhaber.com

“Güneş Yüzünü Gösterdi Tavanlar Kürünüyor” için 4 yanıt

  1. Aydın bey hiç art niyet taşımadan yaptığını düşündüğün bu fotoğraf bolu gündemde aşagılayıcı bir konu olarak yer almış.
    bu kadar da olmaz!
    Bir varmış bir yokmuş.ülkemin güzel ve özel bir köyünde bir bebek doğmuş,bebek parlak kafalı ve yetenekli olduğundan doğar doğmaz emeklemeye,40 günlükken yürümeye ve konuşmaya başlamış fakat parlak kafalı çocuk insanlar yerine damdaki Eşek , Katır ile dostluk kurmuş.Köyde bir adet varmış .lakap takma buna da Eşek ve Katır ile dostluğundan dolayı eşek lakabı takılmış,gel zaman git zaman lakabı eşek olan çocuk okumuş meslek sahibi olmuş,ama yaptıkları ile lakabının hakkını veriyormuş.Böylece halk diline ”Okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır” sözü yerleşmiş oldu.Eşek , Katır sever parlak kafalı vatandaş bir zaman sonra kültürlü bir bayan ile evlenmiş,ama bayan eşinin lakabından rahatsızmış.Eşine tamam bu köyde lakap takma geleneği var ama senin lakabın hoş değil git kim değiştiriyorsa lakabını değiştir,yoksa evi terk ederim demiş.Lakabı eşek olan vatandaş muhtara gidip derdini anlatmış,muhtar hemen bu iş olmaz önce heyeti toplamam lazım karar alıp deftere işlemem lazım demiş,ama dinletememiş zamanında eşek lakabı taktıkları okumuş köylüsünü kırmamış,tamam lakabını değiştiriyorum deftere yazar heyete de imzalatırım diyerek bir hukuksuzluğa sebep olmuş.hukuksuzluk Lakabı eşek olan parlak kafanın işin yaradığı için şikayet etmemiş. Ve lakabı eşek olan parlak kafa sevinerek eve gelmiş karısına müjdeyi vermiş.Karısı sormuş yeni lakabın ne oldu? Sıpa demiş eski lakabı eşek olan,bunu duyan hanımı hışımla valizini almış evi terk ederken “sen büyüyünce yine eşek olursun” demiş. Yanlız kalan Lakabı sıpa insanlara kızmış ve küsmüş gidip şeytanla buluşmuş beraber insanları yanlış yöne götürelimi teklif etmiş,başlamışlar şeytanla arkadaşlığa ,gel zaman git zaman şeytan bunun yaptıklarından rahatsız olmuş,demiş –arkadaş ben İnsanları gerçekler üzerinden yanlış yola sevk ediyorum ama sen iddalar üzerinden insanları yanıltıyorsun,baba külahımı ters giydiriyorsun demiş.İşte o gün bu gün “Şeytana külahını ters giydirme “deyimi söylenir olmuş.Şeytandan ayrılan lakabı sıpa bu arada büyümüş ve tekrar Lakabı eşek olmuş.Lakabı eşek parlak kafa insan topluluğu görünce oradan dört nala koşarak uzaklaşırmış.Tabi giderken de köyde herkesin üzerine çamur sıçratırmış,köyüler çamuru silerlermiş ama izi kalırmış.işte buradan da ”Çamur at izi kalsın “deyimi ortaya çıkmış,

    1. Maalesef, Arkadaşım benim ne Kaymakam bey nede Kaymakamlık Nede başka bir kurum veya kuruluş ile ilgili bir art niyetim yok. Benim güzellik olsun diye yaptığım KAR haberini Bolu Gündem bizim sayfamızdan alıp, Haberi takla attırmıştır. Konu bundan ibaret. Yoksa, Vallahi böyle bir şey aklımın ucundan bile geçmedi. Biliyorsunuz, her kes Bardağı görmek istediği gibi görüyor.Sizin yorumunuz üzerine baktım siteye ve şimdi bende bir yorum bıraktım.

  2. Bu haberin fotoğrafı http://www.mudurnuhaber.com bizim sitemize aitttir. Fakat haberde bir çarpıklık hissettim. Haberi servis ederken biz bu şekilde servis etmedik. Habere adeta takla attırılmış. Acaba Kaymakam bey ile Bolu Gündem in bir sıkıntısı varda biim fotoyumu kullandı diye aklımdan geçirdim. Mudurnu İlçem ile ilgili yaptığım güzel bir Haberi bu şekilde takla attırılmasından ve Kaymakam Bey e maledilmesinden dolayı üzüldüm. Bu haber fotoğrafı bu şekilde Haber yapılsın diye çekilmedi !

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir