Göynük Ten Suriye ye 2 TIR Yardım

Göynük Ten Suriye ye 2 TIR Yardım 

Bolu nun Göynük ilçesinden SURİYE ye gönderilmek üzere 2 TIR  ihtiyaç malzemesi   yardım dualar ile birlikte yola çıktı.

BOLU İHH  Şubesi Başkan ve Yönetiminin hazır bulunduğu  uğurlama merasiminde Dualar edildi.  Cuma namazı sonrasında Göynük ilçesinden yola çıkan 2 TUR SURİYE ye insani yardım malzemelerini teslim edecek.

Bolu İHH Şubesi Başkanı Fethi Sarımsakcı  Yardım Kampanyasına Göynük te ilçe sakinlerinin yoğun bir ilgi gösterdiklerini ifade ederek, Komşu Ülke SURİYE deki durumları takip ediyoruz, bizlerde orada ihtiyacı olan Komşu Ülke halkına elimizden gelen yardımı yapabilmek için çaba gösteriyoruz ,  destekler için Allah razı olsun, Allah kabul etsin dedi.

 

Sarımsakcı,  SURİYE için Göynük ilçesindeki  Yardım kampanyasının ardından MUDURNU ilçesinde de  Kampanya nın yakında başlanacağını belirtti.

………………………………………………………………………………………………………………………….

İHH İnsani Yardım Vakfı

İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı, yüzün üzerinde ülkede faaliyet gösteren, bir uluslararası sivil toplum kuruluşudur. 1995 yılında Bosna Savaşının mağduru Müslüman Bosnalılara yardım etmek için kurulmuştur. Kurum Bosna savaşının ardından ÇeçenistanFilistin ve Kosova gibi savaş bölgelerine yardım götürerek faaliyetlerine devam etmiştir. Faaliyetleri sadece bu bölgelerle sınırlı kalmayıp Afrika‘nın birçok ülkesine başta gıda olmak üzere eğitim ve sağlık alanlarında yardım faaliyetleri gerçekleştirmektedir. IHH İnsani Yardım Vakfı Sahara-altı Afrika’da on ülkeyi kapsayan Afrika Katarakt Projesi ile Afrika’daki körlükle mücadele faaliyetlerine destek vermektedir.

Ulusal ve uluslararası bir yardım kuruluşu olarak birçok organizasyonlar ile yakın iş birliği içinde çalışan İHH; İslam Dünyası STK’lar Birliği, Humanitarian Forum, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı’na üyedir. İHH, BM Ekonomik ve Sosyal Konsey’iEcosoc [2] tarafından danışmanlık statüsü tanınmış 3000 örgütten birisidir.

www.mudurnuhaber.com

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir