Görüşe saygı göstermeyenler , Emeğe saygı göstermeli

Görüşe saygı göstermeyenler , Emeğe saygı göstermeli

Seçimlere az bir süre kala yayınlanan MUDURNU BELEDİYESİ Tarih Kültür Bülteni  içindeki verilen bilgiler olarak ilçemize katkı vermekle birlikte ön ve arka kapakta kullanılan Fotoğraf karesi Mudurnu Haber sitemize ait bir Fotoğraf olmasından dolayı Fotoğrafa ismimiz emeğe  saygı olarak yazılmalıydı.

Mutlaka kişilerin görüşleri kendilerini ilgilendirir, her görüşe saygı göstermek gereklidir, fakat  birilerini hedef alarak zarar veriyor ve sonrada onların pişirdiği yemekten başkalarına ikram ederek Prim toplamak yanlıştır. Ayrıca, eğerki Memleket için  bir şeyler yapılmak isteniyorsa kıskançlık yapılmamalıdır ve insanlara , emeklerine saygı gösterilmelidir.

Fotoğrafın orjinal hali aşağıdaki linkten görülebilir.

LİNK: http://www.arsiv.mudurnuhaber.com/MUDURNU-TANITIM-19

 

WWW.MUDURNUHABER.COM

“Görüşe saygı göstermeyenler , Emeğe saygı göstermeli” için bir yanıt

  1. SAYIN AYDIN BEY BU FOTO SİZİN FOTOLARINIZDAN SADECE BİRİSİ.DAHA ÇOK FOTONUZ BELEDİYE BÜLTENİ-GAZETE-İLAN VE BOŞÜRDE KULLANILDI.MESELA BİR ÖRNEK DAHA VEREYİM.HAMAM ÖNÜNDEKİ UÇUŞAN GÜVERCİN FOTOSUDA BENİM ÇEKTİĞİM BİR FOTODUR.HERYERDE KULLANILIYOR.EMEĞE SAYGI.İNCELESİNLER BAŞKA İL VE İLÇE BROŞÜR VE DERGİLERİNİ.HEPSİNDE İSİM VE KAYNAK GÖSTERİLMİŞTİR.BU FOTO İLE AYRICA AK BELEDİYECİLİK DÖNEMİNDE YUKARI HAMAM ÖNÜNDEN BAŞLAYAN TOKİ YE KADAR UZANAN SICAK ASFALTIDA GÖRMİŞ OLDUK.SAYGILAR.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir