Gazeteciler kongresini yaptı

Gazeteciler kongresini yaptı

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na Bülent Velioğlu üyelerin tamamının oyunu alarak 3 yıllığına tekrar seçildi. Velioğlu, “Ülkemiz Cumhuriyet tarihinin en zor günlerini Fethullahçı Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz ülkeyi işgal girişimiyle yaşadı. Bolu basını her zaman olduğu gibi bu zor günlerde Devletinin, milletinin yanında yer alarak kararlı ve dirayetli duruşundan taviz vermedi. Çok şükür ki, ülkemiz zor günleri atlattı. Allah o günleri ne bizlere ne de bizlerden sonraki nesillere bir daha yaşatmasın” dedi.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen Bolu Gazeteciler Cemiyeti Olağanüstü kongresine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ve çok sayıda gazeteci katıldı. Kongreye Ekonomiden Sorumlu Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü telgraf gönderdi.

“GERÇEK AİLE OLMALARINI İSTİYORUM”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kongrede yaptığı konuşmada, “Birbirimizle bütünleşmiş durumdayız. Kolay değil. Uzunca yıllardır beraber çalışıyoruz. İyisiyle, güzeliyle, kötüsüyle, doğrusuyla bir iletişim halindeyiz. Allah önümüzdeki yönetimin birlik ve beraberliği sağlayarak sağlıklı bir yapıya dönüştüğümüz kanaatindeyim. Basın hayatındaki dağınık, tabi bize göre dağınıklık derli toplu hale geldi. Şu an güçlenerek, kuvvetlenerek. Aynı zamanda hem seçilmişler hem de idare anlamında görev alan arkadaşları da öneri ve tenkitlerle de yönlendirme konusunda hepinizin desteğinize ihtiyacımız var. Herkesin hayatlarından mutlu olmalarını ve yaptıkları işten zevk almalarını ve gerçek aile olmalarını istiyorum” dedi.

“EKONOMİK ANLAMDA OLUMLU ADIMLAR ATTIK”

Üyelerinin tamamının oyunu alarak tekrar Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olan Bülent Velioğlu ise, “Göreve geldiğimiz 16 Ağustos 2014 tarihinden itibaren geçmiş Başkan ve yönetimlerimizin bu günlere kadar getirdiği emanete en iyi şekilde sahip çıkabilmek için yönetimde bulunan 6 arkadaşımla birlikte gece gündüz demeden çalıştık. Mesleğimiz için kutsal olan Bolu Gazeteciler Cemiyeti makamını en iyi şekilde temsil ederek cemiyetimizi daha iyi yerlere getirmenin gayreti içinde olduk. Bizler için en önemlisi, mesleğimizin değerlerini korumak ve meslektaşlarımızın daha iyi şartlarda çalışmasını sağlamak oldu. Göreve geldiğimiz günden itibaren ekonomik anlamda olumlu adımlar attık. Devletimize olan borcumuz azamiye indirildi. Bunları yaparken bütün üyelerimizin desteğini fazlasıyla yanımızda hissettik. Özellikle eski Başkanlarımızın verdikleri destekleri unutmak mümkün değil. Cemiyetimize bu güne kadar emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“BOLU BASINI HER ZAMAN DEVLETİNİNİN YANINDA OLDU”

“Ülkemiz Cumhuriyet tarihinin en zor günlerini Fethullahçı Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz ülkeyi işgal girişimiyle yaşadı. Bolu basını her zaman olduğu gibi bu zor günlerde Devletinin, milletinin yanında yer alarak kararlı ve dirayetli duruşundan taviz vermedi. Çok şükür ki, ülkemiz zor günleri atlattı. Allah o günleri ne bizlere ne de bizlerden sonraki nesillere bir daha yaşatmasın.

“15 TEMMUZ’DA BOLU BASINI DİK DURUŞ GÖSTERDİ”

Son olarak söz alan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay da, “Özellikle Bolu basınımızın 15 Temmuz sürecinde göstermiş oldukları dik duruştan dolayı sizleri bir kez daha şahsım ve Ak Parti ailem adına tebrik etmek istiyorum. Bolu basınında birleşmeler oldu. Bu birleşmeleri önemsiyoruz. Gazetelerin birleşmesine desteğimi vermek istedim. Çünkü bunun böyle olması gerektiğini düşünenlerdenim. Bütün gazete çalışanları aynı zamanda gazete çalışanları süreç içerisinde zor şartlar altında görev yapan arkadaşlar sizlersiniz. Havanın sıcağında, soğuğunda ciddi anlamda bu işe emek veren insanlarsınız. Bu birleşimi önemsiyoruz” ifadelerinin kullandı

BGC Başkanı Bülent Velioğlu’nun oyların tamamını alarak oluşturduğu yönetimde Muharrem Demirel, Umut Dura, Mert Minisker, Ali Oflaz, Semih Başar, Mutlu Yuca, Haktan Yamantürk, Faruk Çidem bulunuyor.

Cemiyetin Federasyon Delegeleri ise Bülent Velioğlu, Caner Güngör, Mehmet Ali Atalay ve Rasim Özdemir.

 Başkanlığa seçilen Bülent Velioğlu’nun yönetim kurulu listesi ile şöyle;

Yönetim Kurulu (ASİL)

1. Bülent Velioğlu

2. Muharrem Demirel

3. Umut Dura

4. Mert Minisker

5. Ali Oflaz

6. Semih Başar

7. Mutlu Yuca

8. Haktan Yamantürk

9. Faruk Çidem

 

Yönetim Kurulu (YEDEK)

1. Ufuk Çilesizoğlu

2. Ebru Eyvazoğlu

3. Fahri Gündüz

4. Burhan Yeşiltaş

5. Ahmet İshak Gülen

6. Murat Küçük

7. İsmail Yaşmum

8. Burak Yetkin

9. Fuat Akça

Kaynak: Bolu Gazetesi

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir