Fatma ÇETİN Vefat etti

Mudurnu ilçesi Kaygana Mahallesinden  Mudurnu Tavukçuluk A.Ş Eski Çalışanlarından Mudurnu Şirin Seyahat Otobüs Şöförlerinden Remzi ÇETİN in Eşi, Şeyma ve Emre ÇETİN in Anneleri, Mudurnu Mal Müdürlüğü Emekli Personeli Osman,Naci,İsmail BAYRAK ve Naci ÖZBEY in Kardeşi Fatma ÇETİN Vefat etti.

 

Merhumenin Cenazesi 5 Eylül 2012 Çarşamba günü bu gün saat 12.00 de Kaygana Mahallesi Beşkavaklar mevkiindeki Evinden alınıp Mudurnu Yıldırım Beyazıt Camii önüne getirilerek, kılınacak öğle ve Cenaze namazına müteakip Beşkavaklar Mezarlığında toprağa verilecektir.

Merhumeye Allah tan Rahmet Ailesine ve Yakınlarına Baş sağlığı dileriz.

www.mudurnuhaber.com

Başsağılı Mesajı için Abisi: Osman BAYRAK 0 543 872 63 12

“Fatma ÇETİN Vefat etti” için 6 yanıt

  1. bir kaç senede olsa komşuluk yaptık çok iyi bir insandı en son hasta olduğunu duydum bayram tatiline geldiğimde ziyaretine gitmiştim çok üzüldüm allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine ve çocuklarına sabır diliyorum

  2. bir kaçsenede olsa komşuluk yaptık fatmayla en son bayram iznimde geldiğim zaman hasta olduğunu duydum ve ziyaretine gitmiştim çok üzgünüm allah rahmet eylesin ailesine ve çocuklarına sabır diliyorum çok üzgünüm

  3. Merhumeye Allahdan rahmet, kardeşimiz Remzi ve ailesine başsağlığı dilerim, mekanı cennet olsun.

  4. DEGERLI ARKADAŞIM REMZİ ÇETİN’ İN EŞİNİ KAYBETTİĞİNİ DERİN BİR ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENMİŞ BULUNMKTATİM.MERHUMEYE ALLAH’ TAN RAHMET GERİDE BIRAKTIĞİ EŞ ÇOCUKLAR VE YAKINLARINA SABIRLAR DİLERİM.MEKANI CENNET OLUR İNŞALLAH.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir