Fatih BOZOĞLU MUKTUDER DE

Bodrum Gündem Gazetesi İmtiyaz sahibi Mudurnu’lu  Fatih BOZOĞLU   kısa bir tatil amaçlı geldiği Mudurnu da  MUKTUDER i ziyaret etti.

Muktuder Dernek Başkanı Nejdet AKAY ile  Naili Pertev BORATAV Kültür Evini gazen Fatih BOZOĞLU , Mudurnu nun değerlerine mutlak sahip çıkılmalı, bu değerli binada  gördüklerim beni çok etkiledi dedi.

Najdet AKAY Tarihi Mudurnu Fotoğrafları ve tarihi objeleri, Mudurnu Eski Giyim Kültürünü  burada sergileyerek gelecek nesillere aktarım yaptıklarını ifade etti.

www.mudurnuhaber.com

“Fatih BOZOĞLU MUKTUDER DE” için 3 yanıt

  1. NECDET AKAY AGABEYİMİ MUDURNU KÜLTÜRÜMÜZÜN YAŞATILMASI TANITILMASI ÇALIŞMALARINDAKİ TİTİZLİĞİNE TEŞEKKÜR LER EDERİM.MUDURNULU GENÇ YAKIŞIKLI KARDEŞİMEDE HOŞ GELDİN DİLEKLERİMLE SELAM SEVGİMİ GÖNDERİYORUM GÖYNÜK SÜNNET GÖLÜNE HER İKİ ARKADAŞIMI MEMLEKET SEVDALARINI GÖRÜŞMEK ÜZERE DAVET EDİYORUM.

  2. Fatih hoş geldin. Sağlığın iyi gözüküyor, Mevlam işlerini de rast getirsin.

  3. Şeyh-ül Ümran Hz. etkinlikleri kapsamında Mudurnuya getirdiğimiz misafirlerimize de bu şekilde değerli başkan büyüğüm ağabeyim bilgiler verdi. Kendisini Mudurnumun desteklemesi lazım. Elinden tutması o mekanı ayakta tutmak ve daha ileriye götürmek lazım. İnşaallah yakın gelecekte internet ortamından da uzaktan bilgi edinme imkanı oluşturulur. Vesileyle Nejdet abime, yanında yardımcı olan değerli bayan kardeşlerime de sevgi saygı ve selamlarımı sunar işlerinizin rast gitmesini dilerim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir