Erhan ASTARCI ya En iyi Tez Ödülü

 Mudurnu ilçe esnaflarından Orhan ve Turgut Astarcı nın yeğeni İlhan ASTARCI nın oğlu Erhan ASTARCI Ortadoğu Teknik Üniversitesi Fen bilimleri enstitüsü Doktora Programı en iyi tez ödülü ne hak kazandı

Adana Osmaniye Üniversitesi Genetik Bilim dalı Öğretim Görevlisi Erhan ASTARCI Ankara da “Ortadoğu Teknik Üniversitesi Fen bilimleri enstitüsü Doktora Programı en iyi tez ödülü “ nü düzenlenen bir ödül töreninde aldı.

 

www.mudurnuhaber.com

 

“Erhan ASTARCI ya En iyi Tez Ödülü” için 8 yanıt

  1. Erhancığım, bundan sonra da başarılarının devamını diler, selam ve sevgilerimi iletirim.
    Anne ve babana da ayrıca selamlar

  2. İnsanlığın ,canlı cansız varlıkların geleceğini ilgilendiren önemli bir konuda ödül ve taktir alan arslan yegenimizi kutluyor başarılar diliyorum. Farklılık ve ihtiyaçlarımız konusunda duyarlı tüm Mudurnulu gençlerimizin çalışmalarıyla başarıya koş malarını rabbimden niyaz ediyorum.

  3. Tebrik eder başarılarının devamını dileriz..

  4. SEVGİLİ ERHAN’I BAŞARISINDAN DOLAYI KUTLUYOR İLHAN ABİ VE NAZAN YENGEYE HÜRMETLERİMİZİ İLETİRİZ….

  5. Değerli Erhan kardeşimizi tebrik ediyorum, Mevla yolunu açık etsin. Ülkemize ve insanlığa faydalı olmayı sürdürsün. İlhan abiciğim ve eşine de böyle hayırlı bir evlada sahip oldukları için özel olarak da Onları kutlarım.

  6. Canım kardeşim başarını canı gönülden kutluyor ve gözlerinden öpüyorum, allah sonuna kadar başarılarının devamını diliyorum. Kendine çok iyi bak,

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir