Darıca dan DAVET var

Kocaeli’nin Darıca Belediyesi tarafından geleneksel bir hale gelen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması  start aldı. ilk gece ile start alan şenlik bir ay boyunca devam edecek.

12 Haziran 2012 Salı Akşamı   Darıca Bolulular Derneği nin etkinlikleri  yeralacak.

Dernek Başkanı Ahmet YILMAZ gecede Bolu il ve ilçelerinin Darıca da tanıtılacağını ifade ederek, geceye tüm Hemşehrilerimizi davet ediyoruz, bizleri yalnız bırakmayıp onurlandırırsanız seviniriz dedi.

12 Haziran 2012 salı günü saat 19.30 da başlayacak olan etkinlikler gece  saat 23.00 e kadar devam edecek.

www.mudurnuhaber.com

 NOT: Program için Mudurnu dan araç kaldırılacaktır. Gitmek isteyenler Aydın ÖZPELİİT 0 535 735 91 64 nolu telefondan kayıt yaptırabilir.

“Darıca dan DAVET var” için 3 yanıt

  1. ŞÜKRÜ KARABACAK BAŞKANA TEŞEKKÜRLER.Haydi darıcaya…

    Mudurnulu Şükrü Karabacak Darıca belediye başkanımız ın gayretli çalışmalarıyla Türkiye de ilkez bütün illerimizin insanını kültürünü biraraya getirip birleştiren yeni projesi yaz boyunca her hafta bir ilimiz etkinlik alanları sahil şeridi ve kale düzenlemelerinin bulunduğu serin serin esen sahilde Bolu kutlamalarının 2. sini 2 yıl önce görmek nasip oldu.Muhteşem kalabalık muhteşem organizasyonidi.Darıcada yaşayan Mudurnu çoğunlıklu Bolumuzun tüm ilçeleri hemşehrilerimin Bolu ve Mudurnu sevdalarına hasretlerine heyecanlarına Mudurnulular Bolulular derneği çalışmalarına samimi iletişimlerine ve İstanbulda gerçekten güçlü bir Mudurnu Bolu lobimizin olduğuna şahit oldum.

    İzmit ve İstanbul metropollerinin birleştirdiği Darıcanın insanımız adına kentsel değişimi belediyecilik hizmetleri alanında tüm istanbul ve gören herkesin takdirlerini kazanan Mudurnulu Şükrü başkanımızı memleketleri için çalışan tüm hemşehri arkadaşlarımı derneklerimizi kutluyorum.Vakti olan he mşehrileri Darıcada etkinliklere katılmalarını öneriyorum.

  2. Darıca Bolulular Derneği olarak 12 Haziran 2012 salı günü Akşamı Darıca sahil amfi tiyatroda gerçekleştirdiğimiz gecemize bu yaz sıcağında taaa uzaklardan teşrif eden Sn. Ahmet BAYSAL’a, Bolu belediye başkanımız sn Alaaddin YILMAZ’a, Karacasu belediye başkanımız SN celal BEYDİLİ’ye Mudurnu belediye başkanımıza, Mudurnu AKP ilçe başkanımız sn Ahmet UZUN ve heyetine, her zaman her platformda yanımızda olan cefakar ve fedakar gazetecimiz Sn Aydın ÖZPELİT’e katılımlarından dolayı teşekkür eder işlerinde başarılar dilerim. Ahmet YILMAZ DARICA BOLULULAR DERNEK YÖNETİM KURULU BAŞKANI.

  3. 12 haziran akşamı MUDURNULU hemşehrilerimin gelmeleri bizleri çok memnun etti.geçen yıl ben sayın başkanı çok eleştirmiştim.eleştirimin nedenini başkanım gelerek gördü.buradaki kalabalığı,kaynaşmayı gördükten sonra bana hak vermiştir umarım.

    benim eleştirimde ki amacım bizlerin yalnız kalmaması ve birlikteliğin sağlanmasıdır.tek isteğim dışarıya karşı tek yumruk olmuş MUDURNU HALKIDIR.

    ben burada MUDURNU’DAN gelen çek değerli abilerimle tanışma fırsatı oldu.bizler burada particilik yapmadan kültürümüzü tanıtmaya çalışıyoruz.o akşam çok olumlu eleştiriler aldık.görevli olduğum için söylenenlere bizzat kulak misafiri oldum.

    gelenlere,gelmek isteyip de gelemeyenlere can-ı gönülden teşekkürlerimi iletirim.hepinize sonsuz saygılarımı iletirim.bu arada burada MUDURNU halk oyunu ekibi çok beğeni ve takdir aldı.
    HOŞ VE ESEN KALINIZ.SONSUZ SAYGI VE SELAMLARIMI SUNARIM!…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir