Çıkmayan Can dan ÜMİT kesilmezmiş

Çıkmayan Can dan ÜMİT kesilmezmiş

2008 yılında başlayan  Mudurnu Devlet Hastanesi  yer arama ve   karar verme aşaması aradan geçen 6 yıldan bu yana  bir adım bile ilerleyemedi. Yer gösterilememesi üzerine,  ilçenin çeşitli yerlerinde yer araması uzun yıllar devam etti.

Vatandaşların bir kısmı  Mudurnu’nun üst tarafına yapılsın derken , diğer kısmı ise aşağı tarafa yapılsın istedi. Hal böyle iken  aşağı,yukarı tartışması yıllardır sürdü ve bu günlere gelindi.

 

Mengen ve Göynük ilçelerinde  Devlet Hastanesi yapımı ile ilgili hiç bir düşünce yokken  Projeleri başlayan MUDURNU DEVLET HASTANESİ için hala yer arama çalışmaları devam ediyor.

 ŞU ANDAKİ BİNA YATAKLI HASTALARA AYRILIYOR

Şu an  Mudurnu Devlet Hastanesi idari bina ve  Acil olarak kullanılan  yerde   Yataklı Hastaların kalabileceği  bir şekle dönüştürülmek için çalışma başlatıldı.

 

İDARİ   BİRİMLER KARŞI BİNAYA TAŞINIYOR

Yıllardır atıl bir şekilde bekleyen  bina için   tamirat ihalesi yapılmış ve yaklaşık olarak 150 bin tl ye mal olacak. 2014 yılının Temmuz-Haziran aylarında inşaatın bitirilerek tamamlanması planlanırken,  Devlet Hastanesi ve Acil olarak kullanılan binanın üst katında  görev yapan  İDARİ kadro  görevine bu binada devam edecek.

www.mudurnuhaber.com

“Çıkmayan Can dan ÜMİT kesilmezmiş” için 4 yanıt

  1. Ne yazıktır ki Mudurnumuzdaki hastahanemizde kan tahlili bile yapılamamakta sadece çarşamba günleri oda perşembe sonuçlarını alabilecek şekilde en önemli devlet kuruluşu olan hastahanemiz gelişeceği yerde gün geçtikçe geriliyor.

  2. Hastane yeri olarak en mantıklı yer beşkavak mahalesidir. Sebebi ise Acil durumlarda Ambulansın ilçe merkezinden geçmeyecek olmasıdır. Bu kararın en kısa zamanda alınıp, hayata geçirilmesini temenni ediyorum.

  3. Alllah Mudurnu da yaşayanların aklını almış. Bu kadar beceriksiz, bu kadar boş, bu kadar akılsız olmaz insan. devlet parasını verecek. gösterin yeri , aşağıda olsa ne olur yukarda olsa ne fark eder. hasta insanlarımız BOLU ya gideceğine kendi ilçemizde muayene olsa, yatması gerekenler hastanede tedavi olsa iyi olmaz mı. 500 yıldır gelişememiş, dedikodu batağından kurtulamamış aptal yöneticiler , 1500 sene geçse de gelişemeyecek bir şirin mudurnumuz kalacaksınız. Allah akıl dağıtırken sizi unutmuş. kendinize çeki düzen verin. akıllı insanlar a ihtiyacımız var. aptallar biraz geri dursun. vatandaş rahata kavuşsun. saygılarımla.

    1. sevgili bey başkanımız olun bitirin bu iş size güveniyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir