Çalışmayan Telefon ve İnternet için 6 aydır Fatura ödüyoruz

Çalışmayan Telefon ve İnternet için 6 aydır Fatura ödüyoruz

Mudurnu ilçesi Göllüören Köyünde 15 abonenin  Telefonları  yaklaşık 6 aydan bu yana çalışmadığı belirtildi.

telefon

Telefonları ve internetleri çalışmadığı halde  fatura ödediklerini ifade eden Mehmet ERYILMAZ,  oğlum  Bolu’ya Türk Telekom Arıza  servisine gidip müracaat ettiğinde  şu an için  ödenek yok 1,5 aya kadar hallederiz cevabı aldıklarını belirttiler.

 

Çalışmayan Telefon ve İnternet için Telefon Faturası ödediklerini belirten Mehmet ERYILMAZ  mağduriyetimizin giderilmesi için yetkililerden acil cevap bekliyoruz, Ödenek yok deyip aylardır bekletiliyoruz dedi.

 

İletişim:Mehmet ERYILMAZ  05334931190

 

MUDURNU AYDIN ÖZPELİT

www.mudurnuhaber.com

canan-mudurrnu11

“Çalışmayan Telefon ve İnternet için 6 aydır Fatura ödüyoruz” için 2 yanıt

  1. Ya arkadaş oğlum çoluk çocuğum müracat etti ile olmaz dilekçe verdiniz mi? yasal bir yaptırımız oldu mu ? gelişigüzel medyatik olmak için ben gazeteye verdim bak hakkımı aradım gibi anlamsız şeyler basit toplum anlayışıdır. vatandaşlık görevimizi biraz daha resmi yapsak olmaz mı?

  2. ben mehmet eryılmazın oğluyum Ağzı olan konuşuyor işte bu devirde 16 haziran 2013 te internette ve telefonda sıkıntım olduğunu bildirdim ve dedikleri ana hattın değişmesi gerektiğini ve şuan için ödenek yok dediler her hafta gidip bir dilekce verdim sadece köyde dilekçe veren ben değilim kaç kişi verdi. 15 hanenin telefonu 6 ayı aşkın sürede yok hüseyin bey bilmediğiniz işe yorum yaparken dikkat edin. bu haber bir gün sonrada bolu olay gaztesindede çıktı ve aradan 2 gün geçip ekipler çalışmaya başladı türk telekoma eski bildiğiniz gibi değil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir