BURJ AL BABAS’TA İLK BİNA TAMAM

BURJ AL BABAS’ TA İLK BİNA TAMAM

Mudurnu ilçesi Dolayüz  Köyü sınırlarında yapımına başlanan DUBAİ ortaklı  “BURJ NAL BABAS” Tatil köyü projesinde  tanıtım amaçlı ilk bina yapıldı.

Tanıtım Ofisi olarak yapılan ilk Binanın kaba inşaatı bitirildi.

BURJ AL BABAS

Burj Al Babas projesi ile 750.000 m2‘lik bir alanda 6 faz ve 3.000 parsellik villalara sahip olacak tesis aynı zamanda 15.000 devremülk kapasitesiyle yine Türkiye’nin en büyükleri arasında yerini alacağı belirtildi.

Burj Al Babas projesinin sahip olduğu sosyal tesisler, havuzlar, türk hamamları, saunalar, buhar odaları, tuz odaları, aquaparklar, sağlık ve güzellik merkezleri, fitnesslar bay/bayan tamamen ayrı olarak, alışveriş merkezleri, konferans salonları, çocuk eğlence merkezleri, sinemalar, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezlerini içerisinde barındıran dev hastanesi ile sağlıklı ve eğlenceli tatil isteyenlere hitap edecek şekilde dizayn ediliyor.

Yine aynı proje bünyesinde Bolu’da bir ilk olarak beş yıldızlı sağlık, güzellik ve wellness hizmetleri sunan Burj Al Hammam Thermal Hotel ile konaklama imkanı elde edilebilecek bir tatil atmosferini Mudurnu’nun büyüleyici güzelliği eşliğinde yapma imkanı vereceği bildirildi.

www.mudurnuhaber.com

“BURJ AL BABAS’TA İLK BİNA TAMAM” için 2 yanıt

  1. Umarim kisa zamanda proje biter biz mudurnululara guzel bir is imkani olur Sarot termalden burj al babas a gecmek icin gunleri sabrsizlikla bekliorm

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir