Bolu Yolunda çalışmalar hızlandı

Bolu Yolunda çalışmalar hızlandı

Mudurnu- Bolu Kara yolundaki çalışmalar hızlandı.

Mudurnu- Bolu kara yolunun hürriyet hanı Çiftliği ile Tepekarakolu  mevkiindeki yol çalışması nedeni ile  çevredeki vatandaşlar zor günler geçiriyordu. Yolda çalışma yapan Firma  yolda çalışmaları çoğaltarak  yolun Asfaltlanması için gerekli çalışmaya hız verdi.

www.mudurnuhaber.com

 

 

“Bolu Yolunda çalışmalar hızlandı” için 2 yanıt

  1. Kış gelmeden bitmesi lazım zaten yağışlar başlayınca alttaki asfalt kaldırıldı, çamur olur yollar, Göynük yolundan biliyorum berbat bir durum oluşuyor. Ama yanlış yerden başladılar. Hacıhalimler köyünün orası acil değildi. Acil olan yer Güneyfelakettin’in orası idi önce orası yapılmalıydı. Görünen o ki orası bu yılda kaldı. Seneye ya olur ya olmaz, ama Güneyfelakettin’den geçince hem rampa hem de sert bir bir viraj var kışın Bolu yolundaki en tehlikeli nokta orası. Önce orası yapılmalıydı inşallah seneye ilk iş orası yapılır…

  2. bu sorun sadece bolunun mudurnu ilcesinde mi var bilmiyrum ama gercekten yolların biri bitmeden birine başlamaları gercekten cok saçma..en önemli noktaya deyinmek istiyorum,sayın yetkili kişiler, abant yolunu hemen hemen herkez bilir, tamam calışma var anladık sabır diyorlarda ama sabırda taştı artık, yol yolluktan tamamen cıkmış vaziyette, artık abantta gitmekte zorluk cekmek bir yana yazık milletin araclarına , sanayi’ye girildimii yüklü bir miktrda cıkan cok iyi anlar, bayramdan beri yolda calışma yok zaten olmaması bir yana , calışma olan yolu YARIDA bırakmakta ne? her gün abantta işe gidenlere yazık degilmi ? beni en iyi ABANT YOLUNA ŞU AN ARACINI SOKAN BİRİ ANLARR GERCEKTEN.. YA LÜTFEN EN AZINDAN SİLİNDİR LEYİN..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir