Bolu Müftülüğü Çalışma Planını masaya yatırdı

Gençlik Çalışma Planı Toplantısı Yapıldı.

Bu doğrultuda gençlerimize sahih dini referanslar ışığında ve bir plan dahilinde din hizmeti sunmak amacıyla 02.03.2021 Salı günü Bolu il Müftülüğü Toplantı Salonu’nda İl Müftüsü Orhan Genç’in Başkanlığında Gençlik Koordinatörleri ile bir toplantı gerçekleştirildi.

Salgın hastalık sürecinde gerekli tedbirler alınarak , maske ve mesafe kurullarına uyularak yapılan toplantıda İl Müftümüz Genç: “ Kıymetli arkadaşlar gençler bizim geleceğimizdir. Sizin şu ana kadar gençlerle ilgili yapmış olduğunuz faaliyetlerden memnunum. İnşaallah 2021 Yılı Faaliyet Programları çerçevesinde daha da faal olalım.

Gençlerle daha fazla ilgilenerek onlara manevi olarak yardımcı olalım. Gençlerimizi okullarda, kaldıkları öğrenci evlerinde ve yurtlarda ziyaret edelim. Çalışan gençlerimizi de mümkün oldukça iş yerlerinde ziyaret edelim. İl Müftülüğü olarak her zaman gençlerle irtibat halinde olalım. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

İl Müftüsü Orhan Genç, Müftü Yardımcıları Eyüp Orhan, Ahmet Halıcı, Din Hizmetleri Şube Müdürü Ali Ceylan, Vaizler ve Gençlik Koordinatörlerinin katıldığı toplantıda ana başlıklar halinde: Gençlik Merkezleri, Cami ve Gençlik, Üniversite Gençliği, Çalışan Gençlik, Gençlerle Sportif Faaliyetler, Gönüllü Gençlik Faaliyetleri ve Okul Ziyaretleri gibi konular görüşüldü.

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir