BOLU MUDURNU LULAR DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİK

BOLU MUDURNU LULAR DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİK

Bu gün Bolu ilimizde bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Mudurnu Kilözü Köyü Muhtarımız Cemal MEMİŞ, Mudurnu Gönüllüleri Özgür KOCABAY ve Aydın ÖZPELİT olarak, ilimizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdik.

ü

Bolu ilinde çeşitli faaliyetler ile MUDURNU ilçemizin ismini duyuran MUDURNULULAR derneğimizi ziyaret ettik. başkan Celalettin ÇELEBİ ağabeyimiz ile biraz sohbet ettikten sonra Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Mahallemiizn Eniştesi Sami  ÖZDEMİR ağabeyim geldi. Onunlada biraz sohbetin ardından Klarnetçi İsmail Abi , Edip ATALAY amca ve Dernekteki diğer hemşehrilerimize iyi günler dileyerek ayrıldık.

 

NOT: Derneğimizin 2 Mayıs 2014 te geleneksel gecesi varmış, buradan okurlarımıza hatırlatmakta faydası var.

www.mudurnuhaber.com AYDIN ÖZPELİT

“BOLU MUDURNU LULAR DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİK” için bir yanıt

  1. Sosyal etkinlikler çok önemli, sıkıntılarda sevinçlerde bir araya gelmek yardım etmek ve yardım almak… Mudurnu’muz dan Bolu’ya gelip bir uğramak, soluklanmak, dostlarla buluşmak… İlk kurulduğundan bu yana yıllar geçti. İnşaallah aynı şevkle yöneticilerin çalışmaları devam eder, hemşeri derneklerinde tabela derneği olmadığını gösterdi. Şartlar değişti ve Adapazarı’lı olduk artık. İnşaallah en kısa zamanda ben de o yuvada olmak dileğiyle… Sevgi saygı selam olsun dostlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir