Bolu eski Valisine Beddua

              Bolu eski Valisine Beddua

 

Eski Bolu Valisi Ahmet ZAHTEROĞULLARI  geçtiğimiz yıl Mudurnu ilçesi Yeniceşıhlar köyünde yaşanan  TAŞ OCAĞI sorununun ardından olay yerinde inceleme yapmak için Yeniceşıhlar köyüne gitmişti.


Taş ocağı açtırmamak için  toplanan Köylülerden   Naciye UZUN , Vali bey bizim köyümüzün suları kesilecek, dinamit atılıyor bizim sesimizi duyun demişti. Naciye UZUN  Vali Zahteroğullarının  kendisinin bu sözü üzerine  ben Bolu’dan size su gönderirim sözlerine çok içerlediğini  belirterek,  bizim sesimizi duymayıp benimle dalga geçtiği için  BEDDUA ettim dedi.

 

        BENİM BEDDUAM TUTAR

Dünya kadınlar günü münasebeti ile Yeniceşıhlar köylü kadınlarını yalnız bırakmayan  Çevre gönüllüsü Kadınlar  Köy camii odasında toplandı. Toplantı esnasında    giden Vali nin kendisine ben size Bolu dan su gönderirim demesine çok kırıldığını ifade eden Naciye UZUN , Bolu onada kalmadı, Benim bedduam tutar dedi.

KARANFİL VERİLDİ

Program sonrasında yeniceşıhlar köylüleri adına   Naciye UZUN a  Dünya Emekçi Kadınlar günü  hatırasına  Karanfili  Köy sakinlerinden Mehmet CANTÜRK verdi.

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir