Başkan Yaşlı nın mutlu günü

Başkan Yaşlı nın mutlu günü

Mudurnu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati YAŞLI torunu Necati KANSU nun Sünnet Merasiminde YAŞLI Ailesini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

Mudurnu Keyvanlar Konağında düzenlenen programda  Mevlit okutuldu , tebriklerin ardından  Sünnet gezisi yapıldı.

Genç kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi sunar iken YAŞLI Ailesi nede   Necati Kansu nun Mürüvvetinide görmelerini temenni ederiz.

 

www.mudurnuhaber.com

“Başkan Yaşlı nın mutlu günü” için bir yanıt

  1. Canım yeğenimin biricik oğlu KANSUmuzun sünnet kına gecesi ve mevlidinde canım kardeşim Necati Yaşlı ve ailesini yalnız bırakmayan eş dost ve akrabanın kaynaşmasına ağırlanmasına ve Mudurnu dışından gelen kalabalık misafir gruplarınıda kadirşinas Mudurnu halkının evinde misafir etmesinden çok duygulandım. Biz aile bireylerini bir araya getirip kaynaştıran ve güzel bir kına gecesi yaşatan yine bir gün sonra mevlitle ve yemekle bizleri ağırlayan Kardeşim Necati Yaşlı ailesine sağlık mutluluk ve işlerinde başarı dilerken biricik evladımız Kansu yada daha nice mürvetlerini o gece uaşadığımız neşe ve mutlulukla yaşamasını temenni ederim. Güzel günlerde yeniden Mudurnuda bulunmak dileğiyle, Aydın bey sizinde fotoraflarınız için çok teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir