AV FUARINA GİDİYORUZ

3. İSTANBUL PROHUNT, AV-SİLAH & DOĞA SPORLARI FUARI

 

İstanbul Prohunt, 3. kez kapılarını açmak için hazır! Sektörün büyük ve küçük tüm temsilcilerini aynı alanda buluşturan fuar; 29 Mayıs- 1 Haziran 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İstanbul Fuar Merkezi’nin 9. Ve 10. Salonlarında gerçekleştirilecek organizasyonda, bu yıl, bir kez daha, sportif tüfekler, av bıçakları, geniş gündüz ve gece optik grubu seçenekleri, av turizmi alternatifleri, savunma sanayiine dair güvenlik malzemeleri ve tüm bunlardan çok daha fazlası yer alacak. Pek çok yeni ürün, ulusal ve uluslar arası üretici tarafından dört gün boyunca sektöre ve nitelikli alıcılara sunulacak.



İstanbul Prohunt, içeriğiyle, yeni pazarlara ve geleneksel alıcılara ulaşmak için odak merkezi olmasının yanında bu yıl ‘Yeşil Dünya Ekonomisi’’ konseptiyle bu yıl çok daha farklı bir yapıya bürünecek.



Pazarın tüm yaratıcı özelliklerini sunacak olan İstanbul Prohunt; yerli ve yabancı profesyoneller, doğa tutkunları, sporseverler ve endüstri için çekim noktası olacak.Bir cazibe merkezi ve bulunduğu coğrafyanın ticari noktası olarak İstanbul; uluslararası havalimanları, gelişmiş toplu taşıma sistemleri ve modern fuar alanına sahip oluşuyla sizleri bekliyor. İstanbul Prohunt; yaşayan ve yaratan doğanın tutkusu…

  MUDURNU OFFROAD OTOBÜS KALDIRACAK

Mudurnu  Offroad Kulübü olarak  İstanbul da yapılacak olan   AVCILIK FUARINA Mudurnu ilçemizden otobüs kaldırılacak. Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Murat YAVUZ, İlçemizde Avcılık yapan ve  bu spor dalına gönül verenler bu Fuara mutlaka  katılmalı, son yenilikleri görmeli, Üstadlar ile  Av sohbetleri yapmalı dedi.

YAVUZ, gelen istek üzerine  Mudurnu’dan Dernek Olarak OTOBÜS Kaldıracakalrını ifade ederek 29 Mayıs Paerşembe  günü Fuarın ilk günü  Fuarı ziyaret edeceklerini ardından  İstanbul Gezisi yapılacağını açıkladı.

YAVUZ, Fuara Mudurnu ilçesinden katılmak isteyenlerin  0 542 2 67  97 90 Numaralı telefondan  bilgi  alabileceklerini ifade etti.

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir