Atıl bina sonunda değerlendirilecek

Atıl bina sonunda değerlendirilecek

Mudurnu ilçesinde faaliyet gösterirken kapanan YİBO  okulunun yatılı kısmı okulun kapanması ile birlikte atıl bir hale düşmüştü.

Geçtiğimiz yıl herhangi bir şekilde kullanılamayan ve her geçen gün  atıllığa düşen binaya sonunda ne yapılacağı kararlaştırıldı.

Mudurnu İlçesinde, Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü, Bilgisayar Bölümü ile İmam Hatip Lisesinin bulunduğu yerde, 144 öğrenci kapasiteli bulunan bina (YİBO) nun atıl duruma düşmesi sonucu, öğrencilerin barınması için  bina onarılarak  tüm bakımları yapılıp hizmete yeniden açılacak.

 

www.mudurnuhaber.com

“Atıl bina sonunda değerlendirilecek” için 2 yanıt

  1. OKULUN İLK BAŞTA YAPILIŞ AMACI YANILMIYORSAM MUDURNU ÇOK PROGRAMLI LİSESİ OLARAK GÖRÜLÜYORDU. AMA NE OLDU BİRİLERİNİN İŞTE ŞÖLE OLSUN BU OLSUN DEDİLER VE DEDİKLERİNİ YAPTILAR. YAPTILARDA NE OLDU? ZAMANINDA LİSE OLARAK AÇILMIŞ OLSAYDI BİR ÇOK ÖĞRENCİ ORAYA BURAYA GİTMEZDİ. BİR ÇOK AİLE ÇOCUKLARINI OKUTMAK İÇİN ZOR ŞARTLAR ALTINDA ORAYA BURAYA GÖNDEREREK YADA BERABERİNDE GİDEREK OKUTMAK İÇİN UĞRAŞTILAR. NEDEN ? ÇÜNKÜ MUDURNU DA ÖĞRENCİLERİN KALABİLECEĞİ BİR PANSİYON-YURT VE OKUL YOKTU.DAHA FAZLASINI YAZMAYA GEREK YOK ÇÜNKÜ BUNLARI HERKES BİLİYOR.ONLAR YANLIŞ YAPAR SUÇ OLMAZ. SEN YAZARSIN SUÇ OLUR.

  2. Mudurnu İlçesinde, Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü, Bilgisayar Bölümü ile İmam Hatip Lisesinin bulunduğu yerde, 144 öğrenci kapasiteli bulunan bina (YİBO) nun atıl duruma düşmesinin sebebini artık birileri düşünsün. Neden atıl duruma düştüğünü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir