ARAPLAR MUDURNU’YA EKO KÖY MÜ KURACAK

Yaklaşık 20 günden bu yana Mudurnu ilçesinde  bir Arap yatırım Şirketinin ilçe  sınırlarında  EKO Köy kuracağı yönündeki söylentiler arazi fiyatlarında artışa sebep oldu.

 

 KİM BU ARAP YATIRIMCILAR ?

Mudurnu ilçesi  Dolayüz  köyü Akbaşlar Mahallesi sınırlarında toplam 600 dönüme yakın arazi nin , arazi sahipleri ile karşılıklı görüşülerek ve bir miktar ön ödeme yapılarak sözleşme imzalandığı belirtiliyor.

 

 YATIRIM YAPACAK FİRMA SIR GİBİ SAKLANIYOR.

Yatırım yapacak olan firmanın sır gibi saklanması ise vatandaşların bir taraftan tepkisini çekerken, diğer taraftanda değişik yorumlar yapılıyor.

Arazilerini bir aracı ve Avukat ile karşılıklı sözleşme ile satışa hazırlayan vatandaşaların  ödemelerinin Şubat ayı içersinde bir Tavim oluşturularak ödeneceği belirtiliyor.

 

 MUDURNU YA  EKO KÖY PROJESİ

Arap yatırım Firmasının EKO köy olarak bu bölgede bir yatırım yapacağı halk arasında konuşulurken , konu ile ilgili hiç bir resmi kaynaktan doğrulama yapılmadı.

www.mudurnuhaber.com

 

 

“ARAPLAR MUDURNU’YA EKO KÖY MÜ KURACAK” için 3 yanıt

  1. KEMAL SUNALIN FİLMİ GİBİ BİLİNMEYEN BİRİLERİ GELİP ARAZİ ALIYOR HEY GÜZEL MUDURNUM

  2. Yerleri kimin ayarladığı belli, ama esas sahipleri ne zaman çıkacak piyasaya merak ediyoruz. Köyümüzde eğer böyle bir proje olursa güzel, ama yinede şüpeleniyoruz.. Eski AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan bey işi organize ediyormuş benim duyduğum bu başkada kimse görünmüyor piyasada… Yakında çıkar kokusu

  3. Belli bir proje yok kimin aldığı belli olmayan birileri gelip arazi alıyorlar orada benimde hisseli yerim var bana inandırıcı gelmiyor ben şahsen satma taraf değilim yer sahipleri iyi düşünsün mudurnunun havasını bozmayalım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir