AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN MUDURNU ZİYARETİ

Bolu AK Parti Kadın kolları, Mudurnu ve Taşkesti Beldelerinde bir dizi ziyeretlerde bulundular.

Kadın kolları Başkan, Yönetim ve üyelerinden oluşan 15 kişilik bir grup ilk olarak Mudurnu İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Mudurnu ilçe Başkanlığında Bolu AK Parti Kadın Kollarını, Mudurnu AK Parti Kadın kolları Başkanı Müşerref YAŞLI ve beraberindekiler karşıladı.

Bolu AK Parti kadın Kolları nın misafirleri Mudurnu Keyvanlar Konağında bir Çay molası verdikten sonra Taşkesti Beldesini ziyaret için ilçeden ayrıldı.

Bolu Kadın Kolları Başkanı, ziyaretlerinin sebebinin hem kaynaşma amaçlı olduğunu hemde yaklaşan seçimlere hazırlık amaçlı olduğunun altını çizdi.

www.mudurnuhaber.com

“AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN MUDURNU ZİYARETİ” için 2 yanıt

  1. Kadınları bu kadar yok sayan , tecavüz oranlarının arttığı ve tecavüzcülerin yargılanmadığı bır polıtıkada , 3 çocuk yapın diyerek kadınları eve hapsedip fakirleşmesini ve sonrasında kendine bağımlı hale getirmek isteyen , kısacsı kadınlara saygısı olmayan bir partide nasıl oluyorda bır kadın olarak var oluyorsunuz?

  2. AKP’nin türbanla başlattığı süreç “kadını eve kapatmaya” doğru hızla ilerlerken, 10. yılını dolduran iktidarın kadın dosyası hayli kabarık. Eşitliğe inanmıyorum diyen başbakan, “tecavüze uğrayan kadının bebeğine gerekirse devlet bakar” diyen Sağlık Bakanı, evli ve 3 çocuklu asgari ücretli vatandaşlardan vergi alınmayacağının ‘müjdesini’ veren başbakan yardımcısı, kadına yönelik şiddeti engellemek için cami, kışla ve okul formülünde ‘aydınlanma projesi’ başlatan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, AKP iktidarının kadına bakışını temsil eder nitelikte.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir