ABANT TV YAYINA BAŞLIYOR

Bolu nun ilk Uydu Tv si 25 Haziran 2012 Pazartesi günü yayın hayatına merhaba diyecek.

Bolu nun ilk Uydu dan yayın yapacak olan Televizyonu ABANT Tv yi Mudurnu Haber olarak ziyaret ederek, hayırlı olsun  temennisinde bulunduk.

Mudurnu Haber, Aydın ÖZPELİT i Abant Tv Haber Müdürü Semih BAŞAR  Televizyonun birimlerini tanıtan bir gezi turu yaptırdı.

25 Haziran 2012 Pazartesi günü yayın hayatına merhaba diyecek olan Abant Tv  ile Bolu artık Uydu üzerinden sesini Tüm Türkiye ye duyurabilecek.

Mudurnu Haber olarak Abant Tv  Mudurnu ve bölgesindeki haberler  ve vatandaşların görüş ve şikayetlerinin aktarılması konusunda birlikte çalışmalar yapılacak.

                                             www.abanttv.com.tr  

 Frekans : 11593  SR: 27500  Polarizasyon V-DİKEY  Fec. 3/4

 ABANT TV HABER BÜLTENİ SAATLERİ

Saat: 11.00

Saat: 13.00

Saat: 17.00

Saat: 19.30 Ana Haber Bülteni

www.mudurnuhaber.com

“ABANT TV YAYINA BAŞLIYOR” için 13 yanıt

  1. ABANT TV ye şimdiden başarılar diliyorum.Bundan böyle çoğu illerin olduğu gibi,BOLU’muzun da bir tv si olacak.
    İnşallah hayırlara vesile olur.

  2. Ne’güzel bir haber;çok sevindim şahsım olarak en büyük eksiklik giderilmiş olacak böylece..
    Hayırlı uğurlu olsun memleketimize..

  3. Hayırlı uğurlu olsun. İnternet ortamında canlı olarak daha sıcak haberleri alabileceğiz inşaallah.

  4. Abant TV memleketimize hayırlı olsun.Bizlere sıcak anlık haberler ve Bolu ilçelerinin tanıtımıyla,ihtiyacımız olan bilgilerle aydınlatacak olan ulusal yayın yapacak ABANT TV kurucularına ve ekibine Mudurnu irtibat Aydın Özpelit kardeşlerime Bolu Mudurnulu olarak başarılar bereketler diliyorum.

  5. Tüm hemşerilerimize hayırlı olsun. Başarılar dilerim.

  6. merhaba!..önceleyin hayırlı olsun…

    insanların,şehirlerin,köylerin,kentlerin hem gözü,hem kaşı,hem yüzü,hem de sesidir TV’ler…ekrana çıkıp poz verir hepsi:))))seyret ve de dinle!..türkü mü arasın,şarkı mı,mani mi,şiir mi hepsi var…en çok da haberler…iyi ya da kötü ama ben hiç dinlemem haberleri…çünkü sinirlerim bozuluyor…dinleyip dinleyip tımarhanelik mi olayım bir de yani…yani bir de tımarhane mi kurulsun Mudurnu’ya dedim de,hani fena olmaz!..en azından hem doktoru olurum tımarhanenin,hem de hastası!:))))arada bir fırlar,Tv ye çıkarım belki de kim bilir!..:)))hele bir beni çıkarmayın oraya,başınıza yıkarım TV kanalınızı,ona göre!:)))

    neyse!..bu nlattıklarımın deli saçması olduğunu kabul edip,okumayın isterseniz:))))başarı dileklerimle ve se selam ile sevgilerimle..kolaylı gelsin efendim…

    1. sayın TAYYİBE HANIM size tavsiyem bir an önce bir doktora görünmenizdir.o yıkıp yakma zannedersem geçti galiba.bana 80 ihtilalinden önceki dönemi hatırlattınız.siz galiba hala orada kalmışsınız.ha bu arada 2012 olduğumuzu tarafınıza hatırlatmak isterim.

  7. YAKIŞIR YEŞİL BOLUMUZA ABANT TV HAYIRLI UĞURLU OLSUN. A.YILMAZ/DARICA

  8. Sonunda uzun zamandır beklediğimiz haber geldi. Hakikaten çok mutlu olduk. Memeleketimizi ne zaman özlesek, oraya gidemesek bile , en azından ekrandan görebileceğiz. Umarız kaliteli yayın yapan bir kanal olur. Tarafsız ve basın ilkelerine uyan, memlekete hayırlı bir yayın kuruluşu olmasını temenni ederiz. Abant TV’ ye Yayın hayatında başarılar diliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir