Engelleri Aşarak Fuara geldiler

 

 İstanbul da 1-4 Aralık 2011 tarihlerinde düzenlenen  Engelsiz Yaşam Fuarında 31 Ülkeden toplam 189 firma ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Mudurnu Haber olarak Engelsiz Yaşam Fuarında  Dünya Engelliler ve Dostları Gelişim Derneğini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

 

Dünya Engelliler ve Dostları Gelişim Derneği İstanbul Şube Başkanı Aysun TOYGAR ve Marmara Engelliler Derneği Başkanı Memiş ÖZDEMİR ile Fuar ve etkinlikler ile ilgili görüştük.

Kapak toplama www.mudurnuhaber.com

Dünya Engelliler ve Dostları Gelişim Derneği İstanbul Şube Başkanı Aysun TOYGAR , Fuar’ın Derneklerini tanıtmaları yönünde olumlu sonuçlar  getireceğine inandıklarını belirtti.

 

    KAPAK TOPLAMA KAMPANYASINA İLGİ YOĞUN

Marmara Engelliler Derneği Başkanı  Memiş ÖZDEMİR  Kapak Toplama kampanyasına ilginin yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade ederek, yakında Kapakların yanısıra geri dönüşüm için Plastik pet şişe ve benzeri atıklar ile ilgilide çalışma yaptıklarını belirtti.

 

FUARI 8971 ENGELLİ ZİYARET ETTİ

Fuar yetkilileri Fuarı 1-4 Aralık 2011 tarihleri arasında Engelleri aşarak toplam 8971 Engellinin gelerek ziyaret ettiğini belirttiler. Fuar 64 ilden Toplam 13868 ziyaretçi kabul etti.

 

Mudurnu Haber ve Mudurnu Fotoğrafçılık olarak Kapak Toplama Kampanyasına  desteklerimizin Devam ettiğini belirttiğimiz Dernek Yöneticileri bizleri Standlarında ağırladılar.

Sizlerde Engelleri aşmaya yardımcı olmak ve her an bir engelli adayı olabileceğimizi düşünerek çevrenizde çeşitli faaliyetlere katılarak veya destek vererek yardımcı olabilirsiniz.

Gerekli Bilgi almak için neyapabiliriz@gmail.com  yazabilirsiniz.

www.mudurnuhaber.com

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir