YOLLARI HEM VATANDAŞ HEMDE KARAYOLLARI ONARDI

YOLLARI HEM VATANDAŞ HEMDE KARAYOLLARI ONARDI

 Bolu nun Mudurnu ilçesini Taşkesti ve Sakarya ya bağlayan karayolunda oluşan çok miktardaki delikleri hem vatandaşlar hemde Karayolları ekipleri onardı.

Karayolları ekipleri araçları ile yollarda oluşan büyük delikleri kapatırken, güzergâhta çalışan otobüs şoförleri ve vatandaşlar ise oluşan delikleri kendi imkânları ile kapatmaya çalıştılar.

Vatandaşlar, yolun adeta bir tarla haline geldiğini ifade ederek, yollardaki oluşan büyük delikler araçlarımızın dökülmesine ve büyük maddi kayıplara yol açıyor, bizlerde elimizden geldiği kadarı ile sıkıntılı bölgelerde yollara yama yaptık dediler.

Şoförler Sakarya il hudutlarından sonra bu sıkıntıların olmadığını ve yolların çok düzgün olduğunu belirterek,  bu yol güzergâhının da bir an önce 1. Karayolları hududuna alınmasını yetkililer ve siyasilerden istediklerini ifade ettiler.

WWW.MUDURNUHABER.COM

 

“YOLLARI HEM VATANDAŞ HEMDE KARAYOLLARI ONARDI” için bir yanıt

  1. sahipsizliğin geldiği son nokta bu yol beypazarı 4 . şubeye bağlı arada var 150 km yola bakım için çıkınca 2 saat te anca geliyorlar 1 kamyon malzeme oda hemen bitiyor akşama 2 saat daha yol alsana yol çalıışması biz sahipsiz mudurnulu olduğumuz için mudurnudaki karayolları bakım evi kapatıldı bize bolu 50 km ama burokrasi gerei bolu dan değilde beypazarın dan çalışma bekliyoruz herhalde seçimlerde de beypazarın da oy kullanacaz galiba saygılar ……………………

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir