YEREL SEÇİMLER İÇİN ADAY ADAYLARI ÇALIŞMALARA BAŞLADI

2013 Ekim ayında  yapılması  Planlanan Yerel seçimler için aday adayları  Mudurnu Merkez de teker teker  boy gösterilerine başlıyor.

Aday adaylarının kimileri açık ve net bir kararlılıkla aday adayı olacağını vatandaşa yansıtırken, bazı aday adaylığı düşünen Başkan adayları ise  vatandaşların nabzını ölçüyor.

Belediye seçimlerinin Ekim 2013 tarihinde alınması ile birlikte bazı Kamu Kurum ve kuruluşlarında  halen çalışan yeni Aday Adayları nabız yoklaması yapıyor.

www.mudurnuhaber.com

“YEREL SEÇİMLER İÇİN ADAY ADAYLARI ÇALIŞMALARA BAŞLADI” için 7 yanıt

  1. başkan adayı çavuşlar çiftliği imamı mustafa çakır hepsine beş çeker

  2. HAYDİ MUDURNU DEMOKRASİ ŞÖLENİ BAŞLIYOR !
    “Herşey Önce MUDURNU için olmalı.
    Her seçimde görüldüğü üzere bazı Siyasi il ve ilçe başkanlarımız teşkilatlarımız her zaman olduğu gibi halkın ve delegenin parti üyelerinin isteklerine göremi adaylarını belirliyecekler.

    Fanatik ayrım ,kayırmacılıklarla öteki beriki bizden değil oy hesaplarıyla Memleket hizmeti adı altında ortak maddi manevi menfaat Şan şöhret koltuk sevdasına her zaman olduğu gibi fanatik demokratik olmayan siyaset anlayışıyla ihtiyacımız olan sevgiyi birliğini mi yokmu edecek.

    YEREL SEÇİMLER GERÇEK DEMOKRASİNİN SINAVI OLACAK. HALK KAZANACAK.

    Oysaki kimseye diyet borcu olmayan temsilcilerimizle kendisi olabilen temsilcilerimizle halkın görüşleri kararları ortak mutluluğuyla ,birlikte hareket le eski siyasi MUDURNULU büyüklerimizin yaptıkları çalışmalar gibi memlekete faydalar sağlamayı düşünebilecekmi.

    MUDURNUMUZ KENDİ KENDİSİNİN EFENDİSİ OLAN MUDURNULU İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE EN GÜZEL GÜNLERİ YAŞAYACAKTIR .

    Ülkemizin geleceği DEMOKRASİMİZİN GELİŞİMİ İÇİN HAYDİ MUDURNU örnek olmak siyasi partilerimizin PARTİ İÇİ DEMOKRASİ anlayışını geliştirmek için örnek olalım seçimlerimizi gerçek bir demokrasi şölenine çevirelim.Buradan herkesin hakkı olan seçme seçilme hakkını kullanarak memleket aşkına hakka halka hizmet için meydana çıkmasını sağlayalım. TÜM ER KİŞİLERİ tebrik ediyorum başarılar diliyorum.

  3. aydın bey yalnız aday adayları arasında kimler var yada olmak isteyenler siyasi partilerden haberiniz muallakta kalmış içeriğinde boy gösteriyolar demişssiniz fakat isimler yok kimlerdir bu aday adaylarımız

    EDİTÖR: Biraz sabır etmek lazım. Şu an haberleri hazırlıyoruz. Gündem çok yoğun…

  4. saygı değer hemşehrilerim öncelikle 2013 yılında yapılacak yerel seçimin şirin kentimiz MUDURNU’MUZUN hayrına olmasını can-ı gönülden istiyorum.

    bana kızanlar olacak ama kusura bakmayın içimdekini söylemeden geçemeyeceğim.şu anki belediye başkanımız çok değerli bir insan ama bütün icraatlarında yalnız bırakıldı.sadece görüntü başkanı profili çizdi.seçim zamanı etrafındaki menfaat tabakasını son yıllarda hiç etrafında göremedim.kendisini tamamen yalnız bıraktılar.ben bu dönemi kayıp bir dönem olarak görmekteyim.

    yapılanların iki dere arasında kaldığını,köylerle kopuk yaşadıklarını,hatta ve hatta kendi ideolojilerinden olanların cenazelerine taziye gittiklerini, kendi ideolojilerinden olmayanların ise cenazelerine taziye ziyaretine gitmeyi akıllarının ucundan bile geçirmediklerini belirtmek isterim.eğer bir yanlışım varsa beni etik kuralları içinde uyarmanızı tavsiye ederim.

    şu anki mevcut dönemimizde her şeyin MUDURNU’NUN merkezinden ibaretmiş görmeleri beni hayretler içine düşürdü.ilçemizin 1349 kilometrekareden ibaret olduğunun,1 belde ve 73 köyden ibaret olduğunun farkında bile olamadılar.köylünün hep ayaklarına gelmelerini beklediler ama köylünün ayağına gitmeye acizlik gösterdiler. belki bazılarına gitmiş olduklarını söyleyerek kendilerini savunabilirler ama ben 73 köyden bahsediyorum.

    bununla birlikte coğrafi sınırlarımız içinde kalan cennetten bir köşe olan ABANTIMIZI BOLU BELEDİYE başkanı kendi sınırları içine katmak için,bütün bürokratik engelleri tek tek aşmak için gece gündüz hiç durmadan çaba sarfediyor ama maalesef bizim seçilmiş amirlerimiz uyku mahmurluğu halinde görüntü sergiliyor gözlerinin önünde olup biten durumlara buğulu gözlerle bakmakla yetinmektedirler.

    benim gördüğüm bu kopuk kopuk yaşam tarzı sergileyen MUDURNUMUZU VE KÖYLÜMÜZÜ kucaklayan MUDURNUMUZUN hayrına ve geleceğine yatırım yapabilecek başkan istiyorum.burada halkımıza çok büyük görev düşmektedir.yoksa bir 5 yıl boşa gider daha içimizden mırıldanır dururuz.lütfen karnımızdan konuşmadan bütün sorunları halkımız ile paylaşıp sizlerden fikir alarak hizmet edebilecek başkan adayınız seçiniz.şöyle yapsam ayıp mı olur,oy vermesem ayıp mı olur psikolojisinden uzak durup takım fanatiği gibi başkalarının etkisi altında kalmayalım.

    sürç-ü lisan ettiysem affola!.inanın tek isteğim içinden geçtiği gibi yazıyorumher iyi güzelliklerin MUDURNUMUZ İÇİN OLMASIDIR.
    hoş ve esen kalınız.

  5. Kulislerde Metin Soygür’ün yeniden aday olacağı konuşuluyor? Doğru mu bu bilgi acaba Aydın Bey lütfen kulislerdeki bilgileri bizimle paylaşırmısınız

  6. 3 km lik çavuşlar yoluna siyaset bulaştı 3kmlik yolu yaptıramayan siyasetçi olsa neolu olmasa ne olur ancak bunlar birbirinin hasedini yaparlar belediye il genel meclisine atıyor topu il genel meclisi de belediyeye atıyor topu bunlar şahsi menfaatleri için birbirine düşüyor vatandaşı hiç düşünen yok kim olursa olsun

  7. Siyaset kazanı yine kaynamaya başladı. İnşaallah MUDURNU kazanır. Çarşıda,Kahvede konuşulanlar var. Ama kimse şu ana kadar ben kesin aday adayıyım demedi. Ama aday adayı olacakalrın insana yaklaşım tarzı değişince ister istemez anlaşılıyor seçimlerin yaklaştığı.

    Bence bu seçim çok renkli geçecek yine, MHP mudurnu da kuvvetli bir aday arama peşinde, CHP derseniz bu seçimlerde MUDURNU da belki en fazla aday adayı katılımı yaşayabilir. AKP cephesinde ise karışıklıklar görülüyor. Ama bu seçim aday adayı bolluğu yaşanacak bunu bilesiniz. Sokakta MHP den Ahmet BAŞ tekrar denenirmi ? yoksa farklı bir adaylamı çıkılır sorusu var. CHP ye Taşkestiden son katılım ile Mudurnu Belediye Başkan Adayı acaba Rafet ÖZDEMİR mi olacak veya Eski Belediye Başkanı Mehmet KARAKAŞOĞLU mu yeniden gelecek soruları var. Diğer yandan AKP de ise il genel meclis üyesi Vedat ÖZKAN ın adı duyulurken, eski Belediye başkanı Metin SOYGÜR de yeniden adaylık için yarışacağa benziyor. Vakit yaklaştıkça çalışmalardan belli olur aday adaylarının kimler olacağı…. HADİ RAST-GELE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir