Tercihlerini yaptılar

Tercihlerini yaptılar

Mudurnu  Süreyya ASTARCI Meslek Yüksek Okulu  2017-2018  yılında Eğitim görecek yeni öğrencilerini bekliyor.

Tercih işlemleri tamamlayan öğrenciler  Eğitim döneminin başlamasını bekliyor. Tercihlerini Bolu Mudurnu olarak yeni kayıt yapan öğrenciler  Mudurnu ile ilgili araştırmalara başladı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mudurnu Süreyya ASTARCI Meslek Yüksek okulunda 7 Bölüm bulunuyor. Bu yıl  yaklaşık olarak 500 civarında  öğrencinin Eğitim görmesi hedefleniyor. Mudurnu ilçesinde  KYK ye ait  bir Yurt  bulunurken bazı öğrenciler ise barınma ihtiyacını arkadaşları ile birlikte ev kiralayıp çözüyor.

Meslek yüksek okulunda  işletme yönetimi, Turizm Otelcilik, Kümes Hayvanları Yetiştiriciliği , Orman ve Orman ürünleri, Organik tarım , Tıbbi ve aromatik bitkiler ve Mimari Restorasyon bölümleri bulunuyor.

Meslek yüksek okulu Mudurnu Bolu karayolu üzerinde  olup hemen şehir çıkışındadır, KYK yurduna yürüme mesafesinde olup  ulaşım problemi yoktur.

İlçemizde Ziraat ve Denizbank şubeleri bulunup diğer Bankaların  ATM ve BTM leri Hükümet Konağı karşısında PTT  yanındadır.

Akbank,Garanti,Finansbank,İşbank,Yapı kredi,PTT bank ATM ve BTM leri burada hizmet vermektedir. İlçemizden Haftanın her günü Bolu Merkeze  sabah saat 6.30 dan başlayıp 30 ve 60 dakika aralıklar ile saat 18.30 a kadar  Otobüs seferleri yapılmakta olup Bolu dan  ise gece saat 21.00 kadar Mudurnu merkeze geri dönüş servisleri bulunmaktadır.

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir