TEK ARZUM MUDURNU’YA HİZMET EDEBİLMEK

TEK ARZUM MUDURNU’YA HİZMET EDEBİLMEK

CHP Mudurnu Belediye Başkan Aday Adayı  Hulusi DİKER, 1999 -2004 yılındaki dönemde İl Genel Meclisi döneminde iki tane aynı partiden iki kişiydik, ayrıca Demokrat Parti’den 3 kişiydik. Hepimizin siyasi görüşü farklıydı. Halk İl Genel Meclisini siz tanıttınız, ilçemizde neler yapabiliriz diye bize, İl Genel Meclisinin ne olduğunu sizden öğrendiniz diye vatandaştan bu konuda destek aldık dedi.

DİKER, Bizler Mudurnu’ ya hizmet verebilmek için siyasi görüşlerin hepsini dinleyerek onlarında fikirlerini alarak  bu 5 yıllık dönemde hem DSP’de, hem CHP’de arkadaşların kararıyla CHP’de kaldım. Özellikle ilçemizde son 10 yıl içerisinde kısır çekişme var, yani açık yüreklilikle söylüyorum; Başkanlık ya da Genel İdare’den Mudurnu ilçesinden yapılacak olan herhangi bir yatırım, siyasi görüşlerden ortaya çıkıyor. Her eli parmağı oynayandan da, hizmet verenden de Allah razı olsun dedi.

Hulusi DİKER, biz gerçekten akıllı, mantıklı insanlarız, kendime ve ekibime çok güveniyorum. Bizde öyle siyasi görüş farklı olmaz, bizim amacımız Mudurnu’ya  yasal çerçevede, olabilecek yasalara uygun, kesinlikle kimin yaptığı, kimin yaptıracağı hiç önemli değil, bizim için yeter ki halkımın yararına olsun dedi.

 

‘YOLA ÇIKTIKLARIMI YOLDA BULDUKLARIMLA DEĞİŞMEDİM’

Diker, yöneticilik süreci boyunca siyasi hayatımda hiçbir zaman YOLA ÇIKTIĞIMI YOLDA BULDUKLARIMLA DEĞİŞMEDİM, çalışma arkadaşlarımla personelimle küs olmadım. Eğer halkımız bizi  Mudurnu Belediye Başkanlığına görevlendirirse her türlü siyasi görüşe saygılı olup, yapacağımız işlerde onlarında fikirlerini alıp her kesimle barış yaşayacağız dedi.

www.mudurnuhaber.com

“TEK ARZUM MUDURNU’YA HİZMET EDEBİLMEK” için 3 yanıt

  1. Mudurnuda , Atatürkün ilkelerinde yürüyecek CHP adaylarına başarılar diliyorum. ÖĞÜN-GÜVEN-ÇALIŞ. rahmetli eşimde kaymakamlık yaptığı ilçelerde ,belediye başkanları ile el ele vererek 100 yataklı hastaneler,okullar,yollar,çeşmeler ……..yaptırmıştı. Her zaman çok para değil, işbirliği ve azim gerekiyor—-bir söz var ( istersen başarırsın ) inşallah Mudurnuda da yöneticilerin el ele vermesile mucizeler yaratılır.

  2. MUDURNU ATATÜRKÇÜDÜR.
    Işık hanım Mudurnumuz herşeyin en iyisini düşünür. Dikkatli tedbirli kalbi temiz sebatkardır. Kendisi ne güvenir ,çalışır öğünür.Yine hepbirlikte tüm görüşleri önemseyerek başaracağız.Çünkü istiyoruz. SELAM SAYGI. Uğur Türesin.

    1. Sayın Uğur Türesin Mudurnuya yaptığınız güzel çalışmalar ve katkılar her zaman takdir ediliyor. Bundan sonrada yapacağınız güzel çalışmalar Mudurnuyu kalkındıracaktır.Ben Mudurnuyu herkesin tanımasını istiyorum.tur şirketlerinle çok arkadaş gönderdim .Ama konaklamalı kalınsa daha iyi olur tabi.—-Bugün İstanbul Salı pazarında Taraklı kaplıca için stand açmışlar satış yapıyorlardı.Mudurnuyu da görmek isterdim.——iyi günler eşinize selamlar ve saygılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir