Sucu Sadık SAPMAZ Vefat etti

Sucu Sadık SAPMAZ Vefat etti

Mudurnu ilçemizin sevilen simalarından SUCU Sadık SAPMAZ  bir süredir tedavi görüyordu.

İlçemizde Su tesisatçılığı ile her kişiye yardım elini uzatan Sadık SAPMAZ tedavi sürecinde Vefat etti. Merhumun Cenazesi Bayramın 2. günü Kılınan İkindi ve Cenaze namazına müteakip Tımaraktaş Köyünde toprağa verildi.

Merhuma Allah tan Rahmet Ailesine ve yakınlarına Baş sağlığı dileriz.

 

www.mudurnuhaber.com

 

BAŞ SAĞLIĞI MESAJI: Yıllardır güler yüzlülüğü ile tanıdığım ve bir Ağabey gibi çok sevdiğim  Sadık SAPMAZ ağabeyimi kaybetmenin üzüntüsü ile birlikte geride kalan Aile efradına ve yakınlarına Baş sağlığı dilerim.

Aydın ÖZPELİT MUDURNU HABER AİLESİ

“Sucu Sadık SAPMAZ Vefat etti” için 20 yanıt

  1. merhuma allahtan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim….

  2. Allah rahnet eylesin, mekanı cennet olsun, ailesine ve tüm sevenlerinne allah sabırlar versin. Çok değerli bir insandı.

  3. Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Hasta olduğunu bilmiyordum.Sabahları Bolu’dan gelirken karşılaşıyorduk.Yüce Mevlam genç yaşta aramızdan aldı.

  4. Kederli ailesine baş sağlığı dilerim.Mekânı cennet olsun.

  5. Rabbim gani gani rahmet eylesin. Duruşuyla sözüyle çok güzel bir insan çok güzel bir abiydi… Allah geride kalanlarına sevenlerine sabr-ı cemil ihsan eylesin. Güler yüzün ve hep dürüstlüğün unutulmayacak Sadık Abi.. Nur içinde yat…

  6. sadık abeyi mudurnu tavukculuk yıllarından buyana tanırdım sevilen kişiydi birsüredir tedavi görüyordu amansızhastalıgına yenikdüşdü merhuma allahdan rahmet keserli ailesine başsaglıgı dilerim mekanı cennetolsun

  7. ALLAH RAHMET EYLESİN .GERİDE KALANLARA BAŞ SAGLIGI DİLERİM.

  8. Çok değerli ve güleç arkadaşıma Allahdan rahmet, Kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim, Mekanı cennet olur inşallah.

  9. Yardımsever,dürüst ve güleryüzlü bir insan olarak hep anacağımız Sadık ağabeyimize Allahtan rahmet diliyorum.Ailesine sabırlar diliyorum…Mekanı cennet olsun…

  10. Bayramda Mudurnu’da olmadığım için haberi şimdi öğrendim. Çok üzüldüm.Aklımda hep güler yüzü kalmış. Mekanı cennet olsun.Alllah ailesine sabırlar versin.

  11. allah rahmet eylesin iyi bir arkadaştın ailesine ve yakınlarına allah sabırlık versin

  12. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Allah ailesine sabırlar versin.

  13. Allah rahnet eylesin, mekanı cennet olsun, ailesine ve tüm sevenlerinne Allah sabırlar versin.

  14. Allah rahnet eylesin, mekanı cennet olsun, ailesine ve tüm sevenlerine Allah sabırlar versin..

  15. Güler yüzlü yardımsever bir ağabeyimizdi. Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun, yakınlarına sabırlar versin.

  16. Merhum Sadık abiye Mevladan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. 2005 yılında görevli olarak gittiğim hac yolculuğunda gurubumda beraber hac vazifesini ifa ettiğimiz Hacı amcaya başsağlığı diliyorum.

  17. Nur içinde yatsın başınız sağolsun. İnşaallah geçirdiği hastalık günahlara kefaret olur ve de cennetlik olur.

  18. allah rahmet eylesin yakınlarına sabır ihsan eylesin. kendisiyle zaman zaman iş yapmışlığımız oldu yaptığı işinde hakkını verdi. mekanı cennet olsun …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir