Seçime 2 kala

Seçime 2  kala

 

Yerel seçimlere az bir süre kaldı. Siyasi Partilerin Belediye Başkan Adayları, Meclis Üyesi Adayları, İl Genel Meclis üyesi adaylarında heyecanlı bir bekleyiş başladı.

Aradan geçen 5 yıla yakın bir zamanda siyasilerin yaptığı icraatleri, vatandaşlar tarafından puanlamaya girerek derece alacak.

Eğer bir seçilmiş kişi, geldiği makamı tam anlamı ile vatandaşın yararına kullanamadı ise mutlaka vatandaş hesabını sandıkta verecektir. Bizim MUDURNU gibi küçük yerleşim yerlerinde insanlar 5 yılda kendilerine yapılan iyilik ve kötülüğü ne kadar da unutmuş görünse de mutlaka bu sandıklara yansıyacaktır.

 

MUDURNU İLÇEMİZ GELİŞSİN

Mudurnu ilçemizin gelişmesi, güzelleşmesi, birlik ve beraberlik için insanımız, vatandaşlarımız seçimlerini yaparken çok dikkat etmelidir. İnsanlar kişisel menfaatlerini bir kenara bırakıp ilçenin genel menfaatini düşünmeli, ilçede birlik ve beraberliği sağlayacak adayı desteklemelidir.  Mudurnu ilçemiz yıllardır bazı kısır çekişmeler nedeni ile çok fırsatları kaçırmıştır ve kaçırmayada devam etmektedir. Makamların gelip geçici olduğunu belki onlarca defa yazmama rağmen bazı kişiler makamların hiç kaybetmeyecekmiş gibi davranmaları yadırganacak cinstendir. Eğerki bir siyasetçi, bir seçilmiş makamların gelip geçici olduğunu bilirse kişilere davranışı sadece, seçimden seçime değil sürekli aynı tempoda devam eder.

 

 İSTİKRAR SÜRMELİ

Bazıları belki yazdıklarıma kızabilirler ama, gerçekleri görmek gereklidir.  Ülkede birileri ne kadar istemez ise istemesin Türkiye ‘de istikrar devam ediyor. Yerel seçimlere saatler kala vatandaşlarımızın kafasını karıştırmak için, yok şu kasetmiş, yok bu CD imiş, yok şu ses kaydı imiş, artık insanlar bu tip komplolara inanmıyor.  Ben genç bir kardeşiniz olarak Ülkedeki istikrarın sürmesi için dua ediyor ve MUDURNU ilçemizinde iktidar nimetlerinden faydalanması için sandıklarda İktidar partisinin desteklenmesini canı gönülden sizlerden rica ediyorum.

 

OKUYUCU MEKTUBU

www.mudurnuhaber.com

“Seçime 2 kala” için 2 yanıt

  1. Bundan 5 sene önce ;yüzde 52 oyla iktidara gelen iktidar partisinin belediye başkanı vardı.5 sene belediye başkanlığı yaptı. İktidar partisinin belediye başkanı olduğu için, lak dese et luk dese su misali. Halep orday sa arşın burda diye de bir deyiş vardır. Artık takdir yorum yapanların.

    1. mudurnulu hemşerilerimle gurur duyuyorum iktidar partili belediye başkanının yaptığı hizmetlerden olan yarış kalındaki istinat duvarının ilk kışta yıkılışını unutmamışlar demekki bazı vatandaşlarda şimdiki belediyenin dere kenarına yaptığı çıtı eleştirmişti noltaljiye uymadı diye ama mudurnu halkına helal olsun iktidar partisi adayı olmanın verdiği cesaretle gümbür gümbür ses verenleri iyi susturdular benim dünya cenneti ilçemde sayın başkanı kutlar ilçemiz için hayırlara vesile kılmasını yüce rabbimden niyaz ederim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir