SAĞLIKTA HALK GÜNÜ SALI GÜNÜ YAPILACAK.

SAĞLIKTA HALK GÜNÜ SALI GÜNÜ YAPILACAK.

 Bolu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğince organize edilen Halk Günü toplantısında Vatandaşlar sağlık hizmetleriyle ilgili isteklerini doğrudan Genel Sekreter ve Hastane Yöneticilerine iletebilecekler.

 Bolu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Murat Özmen Sağlık hizmeti alan hastaların sağlık hizmetiyle ilgili  geri dönüşümlerini çok önemsediklerini ve   İzzet Baysal Devlet Hastanesi  Köroğlu Ünitesi Toplantı Salonunda 2 Nisan Salı günü Saat 13. 30 da başlayacak toplantıya tüm Boluluların katılımlarını beklediklerini, Ayrıca  vatandaşlarımızın herhangi bir problemle karşılaştıklarında her zaman 7 gün 24 saat 0 538 846 03 70 nolu cep telefon numarasını arayabileceklerini  ifade etti.

 

Halk Günü toplantısına Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı  Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Diş Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi Hastane Yöneticileri ile Başhekimleri vatandaşların isteklerini ve şikayetlerini dinlemek üzere hazır bulunacaklar.

Genel Sekreter Dr.Murat Özmen’’ Sağlık hizmetinin kalitesi çok büyük önem arzediyor. Bizde bunu değerlendirme adına bazı faaliyetlerde bulunduk. Bunlardan birincisi, bizden hizmet alan hastalar örnekleme suretiyle seçilen hastalar telefonla aranarak aldığı hizmetlerden memnun olup olmadığı anket şeklinde sorularla değerlendiriliyor. Bu değerlendirmeler sonucunda da biz eksik olduğumuz, hatalı olduğumuz veya iyi olduğumuz yönlerimizi tespit edip buna göre tedbirlerimizi alıyoruz.

İkinci yöntem her ayın ilk haftası Salı günü saat 13.30 da İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Toplantı Salonunda halkımıza ve basınımıza halk günü toplantısı düzenliyoruz. Burada halkımızın sağlık hizmetleriyle ilgili bize geri dönüşümlerini çok önemsiyoruz.  Bu geri dönüşümler neticesinde de  kendimize yeni  planlamalar ve rotalar çizip halkımızın istediği arzu ettiği sağlık hizmetini daha kaliteli şekilde  sunmayı hedefliyoruz.

 Üçüncü olarakta Genel Sekreterliğimiz bünyesindeki hastanelerden hizmet alan  vatandaşlarımızın herhangi bir problemle karşılaştıklarında her zaman 7- 24 arayabilecekleri bir  0 538 846 03 70 nolu cep telefon numarası  oluşturduk. Bu numarayı aradıklarında görevli arkadaşımız sıkıntıyı derhal çözmekle ilgili girişimlerde bulunup,  şayet onun çözüm bulamadığı noktalarda da bana veya ilgili Hastane Yöneticisine ulaşıp sıkıntının anında ve yerinde çözülmesini  sağlayacaktır’’ dedi.

www.mudurnuhaber.com

mudurnu1-reklamver

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir