PES ETMEK YOK

PES ETMEK YOK

Bu haftaki köşe yazımın başlığını dün akşam Mudurnu Keyvanlar Konağında yaptığımız bir toplantıdan dolayı bu şekilde atma kararı aldım.

Bilindiği üzere Mudurnu ilçemizde  bazı problemler var ve bunları aşmak neredeyse mümkün değil, yıllardır Mudurnu’da çeşitli toplantılar, seminerler,Platformlar oluşturulur ve kısa bir süre sonra  sen yoluna, ben yoluma misali insanlar dağılır.

Ve hiç etliye sütlüye dokunmayan bir kısım vardır, onlarda derlerki   ya biz dediydik sizden önce filan feşman kişilerde böyle yaptıda bi şey olmadı, habire habire toplanıp Mudurnu sorunlarını konuşuyonuz ama bolca Havanda su dövüyonuz bi şeycik olmaz bu  Mudurnu’dan …

Evet, Mudurnu’dan neler olacağını göstermek için  bir gönüllü topluluğu yeniden ve pes etmemek üzere toplandık ve kararlıyız.

Heeeee   şimdiden söyleyeyim biz toplantımızda ilk yola çıkacağımız arkadaşlar ile bir karar aldık onunda buradan idari yöneticilere müjdesini vermek istiyorum.

Biz kimseyi şöle olmadı da böyle olmadı da diye eleştirmeyeceğiz, biz işimize bakacağız takdiri halk verecek.

Mudurnu’da nelerin yapılması gerekli ve biz Mudurnu’da yaşayanların  bu yapılacaklar üzerinde ne kadar ir etkisi  ve desteği var ve bu destekle nelerin yapılacağını inşaallah yapıp göreceğiz.

Birlik ve beraberlik konsepti ile  yola çıkarak, eksiklikler tespit edilip  yapılabileceklere  profesyonel destek alınıp pratik olarak çözüm yolları ile çözüm üreteceğiz.

Yazımın başında da yazdığım gibi bu sefer pes etmek yok, İnşaallah  yıllardır Mudurnu ilçemizde her kesin özlediği olgu bu sistem sayesinde yakalanıp , huzur bulunacak.

O cu, u cu, şu partili,bu partili ayrımı yapılmaksızın Mudurnu değerlerinde  birleşmek için fazla bir vaktimizin olmadığını hepimiz biliyoruz ve bu nedenle  geç kalınmışlığa  artık dur deyip MUKTUDER Derneğimizin çatısı altında güzel ve akıllarda kalacak bir organize için ilk tohum atıldı, şimdiden Mudurnu ilçemize hayırlı olsun. Kıskananlarıda kıskançlıklarını saklayarak  Mudurnu ilçemizin, kendi  doğdukları ve yaşadıkları ilçenin hayrı için olumsuz düşünmeyerek destek vermeye davet ediyorum.

 Selam ve saygı ile…

 Aydın ÖZPELİT

 MUDURNU HABER

 www.mudurnuhaber.com

 

Yazışma adresi: aydinozpelit@mudurnu.com

“PES ETMEK YOK” için 3 yanıt

  1. İİnşallah Mudurnu sorunları için toplanıp içki içtikten sonra palavralar atıp, dağılanlardan olmazsınız. Bu çeşit toplantıları çok gördük. Gurbette yaşayan bir hemşehriniz olarak size güveniyorum. Ayrıca iddialı çıkmanız beni sevindirdi. Allah yar ve yardımcınız olsun.

    1. kimin içki içip içmeğini öğrenin yorumunuzu ona göre yapınız bilibilmeden insanlara iftira atmayınız sayın ziya kelek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir