Paylaşılamayan Arazi Hafriyat alanına döndü

Yıllardır Mudurnu ilçemize yapılması planlanarak ödeneği bile ayrılan MUDURNU DEVLET HASTANESİ nin yapılacağı yer belirsizliğini sürdürüyor.

Hal böyle iken, son olarak karar verilen, gerekli tüm yazışma  ve projelerin çizildiği ve üzerinde çok tartışılan  Beşkavak alanı Hafriyat  alanına döndü.

Vatandaşlar yapılacak olan Devlet Hastanesinin bir an önce konumunun siyasi düşünce güdülmeden verilerek Mudurnu ilçesine hizmet vermesini istiyorlar.

www.mudurnuhaber.com

 

“Paylaşılamayan Arazi Hafriyat alanına döndü” için 2 yanıt

  1. YILLARDIR HASTANE YAPILACAK DİYE KONUŞULUYOR ÖDENEĞİ ÇIKTI YER BAKILIYOR BEŞKAVAK TA OLSUN YOK TOKİ NİN YANINA OLSUN YOL ÜSTÜNE OLSUN BOLU YA YAKIN OLSUN HELİKOPTER İNER GENİŞ ARAZİSİ OLSUN DİYEREK BEKLE
    NİYOR
    MUDURNU YU YÖNETEN SAYIN SİYASİLER MUDURNU DAN BASİT BİR RAHATSIZLIK NEDENİYLE KENDİ ARACIYLA BOLU YA GİTMEK ZORUNDA OLAN KİŞİLERİN ÖDEDİKLERİ HER KURUŞUN DOĞUM İÇİN BOLU YA GİDEN HAMİLE KADINLARIN ÇEKTİKLERİ ACININ COCUK DOKTORU OLMAMASI NEDENİYLE BOLU YA GİDEN COCUKLARIN GÖZLERİNDEN AKAN HER DAMLA YAŞIN VEBALİ GÜNAHI SİZEDİR HASTANE Yİ YAPTIRAMIYORSUNUZ AMA O KOLTUKLARDA OTURMA YA DEVAM EDİYORSUNUZ UNUTMAYINKİ MUDURNU NUN EN KÖTÜ YERİNDEKİ HASTANE BİLE HİÇ OLMAMASINDAN İYİDİR

  2. “HASTANEDE SİYASİ SİDİK YARIŞIMI”
    Mudurnu Hatanemiz en az 25 odalı olmalı.
    Şuanki proje 15 yataklı eskiside aynı kapasite acele etmeden yeni yapılacak termal yatırımlarla nufusumuz köylerimizle 30 binleri 10 yıl içinde bulacaktır.
    Emniyet müdürlüğümüz gibi Bolu yolu üzerinde Mudurnuya gelen herkese güven verecek saniye farkıyla hayat kurtaracak trafiğin yoğun olduğu noktada kurulmalıdır.
    Hata yapmayalım sabah öğle akşam belediyemiz servis kaldırır ekonomik ücretle parada kazanılır belediyeye. .
    ÜÇBEŞ İNSANIMIZIN RAHATI İÇİN TARİHİ HATALARIMIZDAN BİRİNİDE YAPIP NUFUS ARTIŞIYLA SIKAŞACAK MUDURNUMUZUN ETKİNLİK ALANI SEVGİ PARKI OLACAK BEŞKAVAĞI MEYDANINI ZİYAN ETMEYELİM DOSTLAR.
    NUFUSU ARTAN BELEDİYELER ŞEHİRDEKİ YAŞAMI RAHATLATMAK İÇİN BELEDİYELER BÜYÜK PARALARA MAL OLAN GENİŞ MEYDANLAR AÇIYORLAR EYVAH DEMEYELİM SİYASİ SİDİK YARIŞINI BIRAKIP İLERİYİ GÖRELİM MANTIKLI OLALIM SİYASİ YETKİLİ ARKADAŞLARIM DOSTLARIM KARDEŞLERİM..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir