Otomobil Güzellik Yarışması yapılacak

Düzce Belediyesi ile Düzce Garaj Motor Sporları Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği DÜZCE BELEDİYESİ 2. OTOMOBİL GÜZELLİK YARIŞMASI başladı. 

7-18 Ekim 2013 tarihleri arasında ön kayıtların alındığı yarışmada Finalistler 19 Ekim 2013’de yine buradan açıklanacaktır.

Yarışma kapsamında yarışa dahil edilecek araçlardan hiç bir ücret talep edilmeyecektir. Ayrıca Final anıtparkda gerçekleştirilecektir. Tarih ve yer kesinlikle değişmeyecektir. Hava muhalefeti olması durumunda Yarışmanın final bölümü Katlı Otoparkda yapılacaktır.

Düzce Belediye’si nin de destek verdiği Güzellik Yarışması kapsamında finallerin jüri üyeleri için titiz bir çalışma yürütülmektedir. Jüri üyeleri için
TV8 8. Etap Program Sunucusu Murat Öztürk
LİGTV3 Otofan Program Sunucuları Metin Kalkavan, Serkan Kalkavan
Otomobil Sporları ile ilgili bilinen Doğukan Manço
Gazete Habertürk Otomobil Editörü Hakan Özenen
Türkiye Gazetesi Yazarı Yıldıray Oğur ve Otomobil Editörü Burcu Çetinkaya
TRT1 Oto Heyecan Suncusu Cansu Karlıkaya
BEST FM radyo programcılarından Ceyhun Yılmaz
ve Star TV’de Cumartesi geceleri yayınlanan 3 Adam isimli program sunucuları Eser, İbrahim ve Oğuzhan ile görüşmelerimizi ikili ilişkiler dahilinde sürdürmekteyiz.

Ayrıca Yarışma alanında birbirinden ilginç gösterilerde finallerde boy gösterecek. Havaların müsait olması durumunda helikopter çekimleri, RC araçların gösterileri, Ücretsiz Çay dağıtımı vb. çeşitli etkinliklerde olacaktır.

Ayrıca çalışmalarımız kapsamında bir radyonun da alandan an be an canlı yayın yapabilmesi için görüşmelerimiz devam etmekte.

Bu kapsamda sizlerden beklediğimiz ön elemelere dahil olmanız. Ön elemeler sonrasında 30 araç fianallere katılmaya hak kazanacaktır. Sizlerle bir yerlere getirdiğimiz bu yarışmanın daha iyi yerlere gelecek olması ümidi ile…

www.mudurnuhaber.com

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir