OFFROAD VE KAMPÇILIK KENTİ MUDURNU

OFFROAD VE KAMPÇILIK KENTİ  MUDURNU

İsminin hep nereden geldiğini merak ettiğim, ilçemizin doğal güzelliklerinden Musalla Mahallesi sınırları içerisindeki Maymuncular Pınarı mevkii  geçtiğimiz hafta sonu güzel bir etkinliğe mekan oldu.

 

Cumartesi günü ,başlayan, pazar günü akşam geç saatlere kadar devam eden , ikinci MUDOF TEK KURŞUN ATIŞ VE OFFROAD YARIŞMALARI KAMP ETKİNLİĞİ başarı ile gerçekleştirildi. Mudoff  MUDURNU OFFROAD Derneği’nce gerçekleştirilen Offroad  yarışına  25 araç Boludan ,Adapazarı, İstanbuldan katıldı. Yarışmada devrilen 3 araç, diğer araçların yarışmacıların yardımıyla kurtarıldı. Off Road’da Arap Özdemir ve Eyüp Öztürk ikilisi birinci olurken, tek kurşun atışlarında ise Mudurnu Gölleren den muzik öğretmenimiz Yılmaz Demirtek birinci oldu.

ilki geçen yıl gerçekleşen, bu yıl da Mudurnu  belediyemizin,resmi kurumlarımızın, esnaf ve sanayicilerimizin  desteği ile beraber  Bolu offroad,Adapazarı,Marmara ofroad dernekleri destekli etkinliğimiz takribi bin kişilik izleyici katılımıyla amacına ulaşmıştır.

 

Etkinliğe Mudurnu yerel sanatcılarımızda sesi sazı ile katkı sağladılar.Öğlen yemeğindeki tavuklu ayranlı plavın lezzetleride damaklarda iz bıraktı . Dernek başkanı Murat Yavuz  Türkiye Offroad federasyonu kriterlerinde yapılan parkurun, Türkiye’nin Bursa parkurundan sonra üçüncü doğal ve özellikli parkuru olduğunu, önümüzdeki yıllarda katılımcı sayısını , Türkiye deki  diğer bazı offroad etkinlikleri gibi en az beş binlere çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Mudoff başkanı , önümüzdeki aylarda  aynı etkinliklerin tekrarlanabileceğini ve her yıl yapılacak etkinliklerin amacının  ilçemizin güzelliklerinin, tarihinin , kültürünün tanıtımı ile birlikte  çevreyi doğayı koruma amaçlı olduğunu belirtti.

Mudurnu muzun tanıtımının manevi kahramanlarından  Murat Yavuz Cevdet Özçelik,Muhammet Kuruoğlu,Hakan Demirpek,Ali Kocaağa,Tayfun Kayaalp,Osman Karaca ve yönetim kurulu ve hizmet eden  gençlerimiz bizlere güzel anlar , heycanlanlar yaşattılar. Mudurnu muzun turizmine katkılarından dolayı sponsorlarımıza çok teşekkür ediyor kutluyoruz. İlçemizin tanıtımı ile  birlikte insanımızı birleştiren  , dostlukların gelişmesini sağlayan bu tür etkinliklerle Mudurnu muz yurt içinde ve yurt dışında doğa sporları ve kampçılık konusunda parlayan bir yıldız  , festival ve karnavallar kenti olacaktır.  

 Uğur Türesin  MUDURNU HABER

www.mudurnuhaber.com

“OFFROAD VE KAMPÇILIK KENTİ MUDURNU” için 4 yanıt

  1. Sayın Türesin yazınızı okudum dileğiniz çok güzel Mudurnu zamanla bu tip farklı etkinliklerde mesefa alabilir fakat size birkaç soru sormak istiyorum lütfen müsait bir vaktinizde cevaplayabilirmisiniz

    1-) Off Road ve Atış etkinliği olan alanda neden bir sağlık ekibi yoktu ?
    Öyle bir talepde bulunulmadımı yoksa oraya gönderilebilecek bir ambulans ve sağlık ekibimi yokdu.

    2-) Atış yarışması vardı Allah korusun herhangi bir tatsızlık olabilirdi bölgenin güvenliği ve oluşabilecek diğer olumsuz durumlar için
    Güvenlik güçleri neden yoktu ?

    1. geçen sene yapmış olduğumuz etkinlikte kaymakamlığa güvenlik ve ambulans için yazdığımızda gönderdiler..fakat bu seneki etkinliğimiz için bir ay önceden bildirmiş olduğumuz halde ne ambulans nede güvenlik geldi.merak edip hastaneyi aradık kaymakamlık tarafından öyle bir talep gelmedi dediler.sürekli duran bir kaymakamımız olmadığı için bizde kaymakamlık yazı işleri müdürlüğünü aradık.talebin hastaneye iletilmediği ayrıca böyle bir zorunluluğunun da olmadığını söylediler.tekrar hastaneyi aradık.bir olay olursa 112 yi ararsınız ambulans göndeririz cevabını aldık.daha önce bize bildirilmiş olsaydı tedbir alabilirdik.

    2. Merhaba sayın Mudurnulu genç rumuzlu arkadaşım..
      Mudurnu offroad avcılık atıcılık ve doğa sporları derneği yöneticisi olarak bana’da cevap hakkı doğmuş bulunuyor..
      Öncelikle;açık isim yazmanızda ne gibi bir sakınca gördünüz??rumuzla yazmışsınız zira..
      Bu suallerinizin muhattabı sayın uğur bey deği diye düşünüyorum;zira bu etkinliği düzenleyen derneğimiz;uğur bey sponsor ve manevi olarak yanımızda bulunmuş bulunuyor;bundan dolayıda kendilerinize bu yorum aracılığı ile teşekkür ve minnetlerimizi bildirmekten onur duyarım..
      Evet;yazdıklarınız tümü olmalıydı.
      Etkinliğin yapılacağı çok önceden ilan edildi ve izin talebi bulunuldu;gerekli merciler destek vermiş olsa idi bu eksiklikler olmazdı..
      Madem mudurnulusunuz;neden destek vermiyorsunuz?bir kaç kişi ile bu kadar oluyor.
      Teşekkürler..

  2. MUDURNULU GENCİ TEBRİK EDİYORUM.
    Gencim öncelikle Mudurnu haber sitemizdeki Offroad etkinliği iki haberde 5oo e yakın okuma görme içinde olumlu yorumunuz şahsımı fazlası ile mutlu etti .

    Gönüller istiyorki herkes fikrini söylesin yorum yapsın düşünce ve fikri ile katılım sağlasın olumlu olumsuz yön ve eksikleri önersinki daha etkin mükemmel organizasyonlara sebeb olsun

    .Şahsım Mudurnulu abi olarak gençlerimizdeki üretme heycanına destek amaçlı bazı sabit malzemeler ve içecek konusunda diğer sponsorlarımız gibi lojistik destek verdim bahsettiğiniz önemli konuları kulüp yönetimi mutlak girişimlerde bulunulmuştur sanırım konu yetkili makamların iletişim kopukluğundadır kasıt yoktur bundan sonraki her etkinlikte bu tip eksiklikler olmamalıdır..Öneri ve sorunuza teşekkür ederim.Burad Mudurnu ofroad kulup yönetimi büyük bir başarı sağlamışlardır. Tüm destek veren sponsor esnaf ve kurum ve şahıslara tekrar teşekkürler birlikte üreteceğimiz dileklerimiz ve etkinliklerimiz çok kısa zamanda gerçekleşecektir yeterki hepimiz çalışalım üretelim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir