MUDURNU’YA CEMAAT BASKISI VARMI?

MUDURNU’YA CEMAAT BASKISI VARMI?

Hükümeti hedef alan 17 Aralık Operasyonu sonrasında yaşanan gelişmeler AK Parti‘ye oy veren vatandaşları da olumsuz etkilemeye başladı.

Geçtiğimiz Pazar günü bir gurubun ilçede belirli kişilerin evlerine giderek AK Partiye oy vermeyin baskısı yapıldığı belirtildi. Çeşitli basın kuruluşlarında Türkiye nin değişik illerinde Cemaatin kişiler üzerinde yerel seçimlerde AK Partiye oy vermeyin diye baskı yaptığı haberleri yerel seçimlerin yaklaşması ile her geçen gün artıyor.

Mudurnu da bazı ev ziyaretlerinin gerçekleştirildiği belirtilerek, ev sahiplerine önümüzdeki yerel seçimlerde  AK Partiye oy vermeyin diye dakikalarca baskı yapıldığı iddia edildi.

www.mudurnuhaber.com

“MUDURNU’YA CEMAAT BASKISI VARMI?” için bir yanıt

  1. bu haberde sapla samanı çok iyi ayırt etmek gerekiyor.bazı şeylerin tek taraflı olmadığını,etkiye karşı tepkilerin olduğunu belirtmek isterim.sağduyulu olunmalı,kutuplaşmanın olmaması ve sonunda kırgınlık olmaması gerekir.

    benim bildiğim MUDURNU HALKI ne cemaat,ne muhalefet ne de iktidarın etkisinde kalarak oy çalma yarışının rüzgarına kapılacak kadar bilinçsiz olduğunu zannetmiyorum.

    DEMOKRASİ yarışının hayırlı olmasını,
    -sonunda MUDURNU ya hizmet edecek,
    -MUDURNU yu her platformda temsil edecek,
    -MUDURNU nun haklarını iki kanda olsa da savunacak kapasitede bir liderin seçilmesi en büyük temennimdir.
    -kazanan ve kaybedenin yarış sonunda birbirlerini tebrik etmesini diliyorum.

    ben buradan kazanacak tarafı görebiliyorum.

    KAZANAN MUDURNU OLSUN.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir