Mudurnu’da KENE vakaları çoğaldı

Mudurnu’da KENE vak’aları çoğaldı

Havaların ısınması ile  birlikte KENE vak’aları  çoğaldı. Bolu nun Mudurnu ilçesinde  Mudurnu Devlet Hastanesine  KENE vak’aları ile gelenlerin sayısında  artış gözleniyor.

KENE VAK’ASINDAN 1 KİŞİ GÖZETİM ALTINDA TUTULUYOR

Geçtiğimiz hafta KENE ısırması şikayeti ile Mudurnu Devlet Hastanesinden Bolu’ya sevk edilen  N.Ç nin  gözetim altından dün Mudurnu’ya geri döndüğü ve gece saatlerinde yüksek ateş Şikayeti ile yeniden gözetim altına alınmak için Bolu’ya sevki yapıldı.

www.mudurnuhaber.com

 

“Mudurnu’da KENE vakaları çoğaldı” için 4 yanıt

  1. Yeyenim yaşam olan her yerde var..bu haber bize zarar verir.Mudurnuya gelmeyi düşünen olurda naıl bir yermiş diye araştırırsa nette ilk karşısına çıkacağı sayfa Mudurnuda kene var yazan sayfa olur ve insanlar olumsuz anlamda etkilenirler…Kene Beypazarında,Göynükte,Safranbolu da Nallıhahanda, Abantta,Gölcükte,Sünnet gölünde yokta hepsi Mudurnuyamı toplaşmış…Kene vakası olması kötü…ama Kene var diye ifşa edersek bu durum Mudurnu için daha kötü olur.

  2. Mehmet Cantürk kardeşime katılıyorum…Mudurnu da kene vakası arttı deyince biraz muğlak olmuş sanki 50 -100 adet bir olay var gibi anlaşılıyor.
    Turizmi ve kaplıcalarımızdan yer alacaklarının yatırımlarını olumsuz etkileyebilir.

    En iyisi Mudurnu Kaymakamlığından açıklama alıp konuyu açıklığa kavuşturmak en iyisi olur diyorum..

    Başarılar

    EDİTÖR: Evet Abiler , sizlere bende katılıyorum.Ama haberi okuyan 378 kişiden sadece 2 kişinin bu görüşü bildirmesi tuhaf. Yani Mudurnu ile ilgili her haberde Lütfen o güzel görüşlerinizi belirtin ki, yetkililerin duymayan kulakları duyu-versin. Mesela Rıdvan abi Mudurnu Çöplüğüne atılan Yumurta artıklarından çıkan Kötü kokuların Mudurnu Turizmini dibe doğru çektiğini yazdığımız haberinde altına yorumunuzu beklerim.

    Mudurnu ile ilgili ve sizleri bizleri ilgilendiren tüm haberlerin altına yorumlarınızı yazin-ki yetkililer okuyup uyansınlar. Mesela http://www.mudurnu.gov.tr de Hala Mudurnu Kaymakamı isminin 2 tane olduğunun haberinin altınada yorum yazıverinki Mudurnuyu takip ettiğiniz ve desteklediğiniz belli olsun.

    1. Aydıncığım inan ki her habere yorum yapmak isterim..biraz yoğunluğum var..Dünya şleri bitmiyor..Mudurnu çöplüğünün yeri doğru toki nin yeri yanlış bana göre.. çünkü toki sonradan yapıldı..toki binaları çöplüğün yanına değilde başka yere yapılabilirdi..(benim görüşüm).

      ayrıca yapmış oldugunuz kamuoyu görevi için de teşekkürler…son zamanlardaki yayınlarınınızın biraz daha objektif olmasını istesekte, yinede hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz..

      Belediye başkanlığı için de adaylığını heyecanla bekliyorum..

      ayrıca; keskin, bir sosyal demokrat olan sn.Cantürk ile fanatik bir milliyetçi olan Rıdvan Çakır ı aynı konuda birleştirdiğin için de teşekkürler..ve tebrikler

      her şey Mudurnumuz için..

      Önce Mudurnu

      gerisi sonra

      RIDVAN ÇAKIR

      1. Rıdvan Abi, Biliyorsun bizim sitede her renk var. Siz ne kadarda taraf tutuyorsun deseniz de , sizinde taraf tuttuğunuzdan dolayı ben alınmıyorum. Çünkü bana taraf tutuyorsun diyenler, benden daha fazla taraf tutuyor. Birde en çok sevdiğim bir huyum ise insanlara sadece yazı ile değil sözlede aynı şeyleri söyleyebilmem ve şimdi söylediğimi yarın ben böyle söylemedim demememdir. Onun için bazı kesimlerin işine gelmiyor. Ama kusura bakmayın, neyse o. Benide böyle seviverin. Belediye Başkanlığı konusunda ise Teşekkürler beni Kayık gördüğün için Rıdvan abi, ama şu an için sanırım daha vakti değil. Çünkü Kızılay seçimlerindeki gibi çeşitli oyunlar çevrilirse belki Memlekete küsebilirim. Onun için şu an siyasetten uzak duruyorum. Ama siz çıkabilirsiniz. Destekleriz, Kamuran Hocam Çıkabilir destekleriz, ama Lütfen dua edinki şöyle ocusu , bucusu değilde her kesimi kucaklayabilen bir Belediye Başkanı kazansın Mudurnumuzda, öyle seçim vaatlerinde bol bol vaat verip sonradan söylediklerinin tam tersine davranıp Siyaset yapan belediye Başkanları Mudurnu ya çok şey kaybettirir. Her şey Mudurnumuz için…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir