Mudurnu’da Cinler ,Perilermi var ?


Mudurnu’da Cinler ,Perilermi var ?

Mudurnu Tavukçuluk firmasının kapanması ile birlikte bazı soru işaretleri belirdi.

Mudurnu Tavukçuluk un son sahibi Zuhal DAŞTAN  Mudurnu yu işletmek için aldığı zaman, Mudurnu Belediye Düğün salonunda  halka hitaben bir konuşma yapmıştı.

Daştan, bizden önce burayı işletenlerin başına bir kazadır  geldi, eğer bizde burayı  1-2 sene içinde kapatırsak buraya  başka kimse gelmez, burada cinmi var Peri mi var diye buraya gelmez demişti.

www.mudurnuhbaer.com

 

“Mudurnu’da Cinler ,Perilermi var ?” için 4 yanıt

  1. Deredeki kokudan şikayet edenlerin gözü aydın.Bizin tavukçuluğa ihtiyacımız yok diyorlardı.

  2. KAYIP KİŞİ
    Zuhal beyler isletmeyi devraldinda yanindan ayrilmayan hayirsever is adamimiz vardi.Simdi nerde neden bu kesimhane yuzbin uretim alti zarar eder demedi.Bizlereden tecrube bilgi yardimi isteyen olmadi. Tavukculukdan kazandini neden memleketinde kullanmiyor faizleri yeter sirketi calistirmaya. Nerde hayirseverlik.
    Üć harfliler kayip kisi emrinden cikmadiktan sonra ora duzelmez.Gecmiste Ahilik dusturu ile calisarak basarili e fsane olan buyuk aile Mudurnumuza yazik deilmi. Herseyde var bir hayir tum Mudurnu gonul dostlarina selam tarih ayaga kalkmasin diye her girisimimizi bozani affetmiyecek insallah .Hersey vatanimiza insanimiza helal olsun hersey Mudurnu Mudurnulu icindi.Allahin zamani kadirdir.

  3. Mudurnu-Doğa-Besin-Kılıç-Pak derken yüzümüzün akı ile kapıyı kapattık,Önder bir firma iken küçükleri büyüttük büyük kümesleri daha,da büyüter ek küçük kapasiteli kümeslerin kapısını kapattık.İl meclisince İl Düzeyinde kümes yapımı yasaklanırken Turizm Bölgesi ilan edilen İlçemizde kümes inşaatları hız kesmeden devam etmekte olup Bu işe kim dur diyecek,azda olsa İlçe Ekonomisine katkı sağlayan 400 çalışan kişi,CanlıTavuk araçları,so ğuk havalı tırlar,nakliye araçları,top yekün Ticari alanda Mudurnu,luların faaliyetini durduran-Sayın ZUHAL DAŞTAN Bey,e bir sözm olacak,bu kadar insana umut oldunuz,babalık atalık yapacaktınız,söz verdiniz insanları dağılmış bir ordu gibi başsız ve bahtsız bıraktınız,Almayın mazlumların ahını çıkar aheste aheste Selam olsun okuyan ve duyanlara,Saygılarımla

  4. Zuhal bey daha en baştan yukurudaki videoda Mudurnuda başarısız olursam sorumlusu sizsiniz demiş.Göynükde evler bakımlı ve pırıl pırılmış.Acaba Mudurnu işçisi ve üreticisi üzerine düşen görevimi eksik yaptı yoksa üreticinin civcivlere garezimi vardı.Türk halkı olarak faturayı hep başkasına çıkarmak ne yazıkki alışkanlık olmuş.Göynük 150.000 kesim yapıp malı Mars gezegenine satmıyor herhalde.Piyasa şartları her entegre için aynı.Bence sektörün gerek işçilik maliyetleri,gerek üreticinin verdiği emeğin karşısında ceplerine girene bakıldığında zaten karnını zor doyurmakta. Birde işletme kapanmasının günahını Mudurnu halkına yüklemek çok büyük haksızlık.Hele üç harflikere atıfta bulunmak iş hayatının profesyonel anlayışına hiç uygun olmaz.Ayrıca bir konuyu daha belirtmek isterim hiç kimse “dere kokuyor diyenler”i eleştirmesin.İnsanca yaşamak Mudurnudaki herkesin hakkıdır.Kimse birileri para kazanacak diye doğayla ve insan sağlığıyla oynama hakkını kendinde görmemeli.Eğer birbirimizi dinlemeyi ve karşılıklı fikirlerimize saygı duymayı öğrenmezsek daha faturayı bize çıkaran çok iş adamı olur.Ayrıca yıllardır tüm geleceğimizi tavukçuluğa endekslemekle yaşamayı tarz edindik.Artık giden yatırımcılara üzülmeyi bırakıp Mudurnumuz için neler yapabiliriz onu tartışalım.Bu konudada siyasetçilerimizin çekişmeyi bir kenara bırakıp Mudurnu için daha çok çalışmaları lazım diye düşünüyorum.Ayrıca şuda bir gerçek Türkiyenin bir ucundaki,kuzeyindeki,güneyindeki vs.kimse Mudurnuda tavukçuluk kapanmış,işçi madur olmuş,üretici mahvolmuş ne haberi vaaaar nede umrunda.Artık dizimizi dövmeyi bırakıp memleketimize neyi nasıl kazandırabiliriz bunu tartışalım.
    Selam ve saygılarımla.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir