MUDURNU 2.TOKİ İÇİN START VERİLDİ


 

Uzun bir beklemenin sonunda, MUDURNU 2.TOKİ projesi için start verildi.

Mudurnu AK Parti ilçe başkanı Ahmet UZUN Hükümetin Projesi olan TOKİ Mudurnu ilçesinde 2. Etap için start verdi dedi. Müteahhid Firma  2.TOKİ alanında  Ofis inşaatına başladı, inşaatlar hava şartlarına bağlı olarak en kısa sürede başlayacak dedi.

 İHTİYAÇ HALİNDE, 3. VE 4. TOKİ YİDE YAPARIZ

Mudurnu Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet UZUN ihtiyaç halinde 3. ve 4. Etap TOKİ konutlarınıda Mudurnu ya kazandıracaklarının Müjdesini verdi.

 

 KÖSTEK DEĞİL , DESTEK OLDUK VE OLUYORUZ

 Mudurnu Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet UZUN   AK Parti nin AK Projesi olan TOKİ Konutları sayesinde  Türkiye genelinde  binlerce Ailenin başını sokacağı Evlerin inşa edildiğini ve devam ettiğini ifade ederek, Mudurnu ilçesinde de  biz bu işlere Köstek değil, destek oluyoruz dedi.

www.mudurnuhaber.com

“MUDURNU 2.TOKİ İÇİN START VERİLDİ” için 5 yanıt

  1. değerli başkanımıza katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum biz Ak parti ailesi hizmet için varız ve hiçbir hizmete mani olmayız artık mudurnumuzun makus talihi ilerleyen dönemlerdede inşaallah değişecektir mudurnumuzu güzel günler bekliyo….

  2. evet haklısın mudurnuda siz hep destek oldunuz hiç köstek olmadınız niye olasınızki zaten hastanede oldugu gibi demii

    1. Hastane hakkında ne kadar bilgilisiniz bilmiyorum ama zannedersem bildikleriniz de sizi yanıltıyor olabilir hastane yapılsın diye bütün girişimlerde bulunuldu fakat gel gelelim hastanemizin tam herşeyi hazır derken belediye tarafından yapı imar izni değişikliği yaptırılmadı ve hastanemiz geri tarihlere alındı son söz olarak eğer biz yapıcı değil yıkıcı olsaydık toki yide yaptırmazdık yollarıda yaptırmazdık bizim işimiz halka hizmettir…..

  3. Ahmet abi, Allah razı olsun. Başbakanımızın Türkiye ye en büyük hizmetlerinden biri TOKİ dir. Bunu mutlaka birileri inkar edebilir, ama biz Mudurnu TOKİ ye oturduğumuz andan beri eski evimizin camlarına yıllardır kış aylarında aldığımız cam naylonlarından kurtulduk. Şimdi ise neredeyse aylık bedavaya ısınıyoruz. Allah diğer kardeşlerimizede en kısa zaman içersinde başlarını sokacak evler , yuvalar nasip etsin. Allah Devletimize, Milletimize, hükümetimize zeval vermesin. Aslında 2.toki ler art niyetli olunsaydı yapılmayabilirdi. Siyaset, biliyorsunuz. Allah sizden ve emeği geçenlerden razı olsun.

  4. Benim 30 yıl önce tanıdığım ahmet bey, yanlış yapmaz.. taraflı davranmaz. Mudurnu için ne gerekiyorsa tarafsız yapar kanatindeyim,, kendisine başarılar dilerim,,,Toki mudurnuya hayırılı olsun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir