Mudurnu SARAY Helvası Bolu da

 

Mudurnu ilçemizin  En Tanınmış Yöresel ürünlerinden bir Haline gelmiş ve adı dillere Destan Mudurnu nun Meşhur SARAY Helvası Bolu Merkezde satış  mağazasını açtı.

MUDURNU SARAY HELVASI Satış Mağazası Bolu da izzet Baysal Caddesi üzerinde açılırken Mağazada Saray Helvasının yanısıra ÜÇ Öğün Mamülleri ve diğer Mudurnu ürünlerininde satışının yapılacağı belirtildi.

www.mudurnuhaber.com

 

ÜRÜNLERİMİZE İNTERNET ÜZERİNDEN SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ.

Sanal pazar:   MUDURNU AVM

N11.COM:  MUDURNU MARKET

MUDURNU SHOPİNG 

“Mudurnu SARAY Helvası Bolu da” için 4 yanıt

  1. Mudurnu’nun medarı iftarı Yücel Kardeşimi Girişimciliklerinden dolayı tebrik ediyorum. Daha nice mudurnu’nun ismini duyuracak magazalar açmasını Allah Nasip etsin.

  2. CADDE DE BİR YERİ YOKMU ,VİLAYETİN ÖNÜNDEN,ASLUHATTİN CAMİYE KADAR AYNI İSİMLE ANILIR.AÇIKLIK GETİRİN HAYIRLI KAZANÇLAR.

  3. erdoğan bey hangi yücel hatırlayamadım,bizde tebrik edelim.

  4. mrb lar.. yaklaşık 15 yıldır mersin/ mut da oturuyorum.. ailecek saray helvasını çok seviyoruz.. eşe dosta rica ede ede bugünlere geldik.. eğer ki online internet yolu ile sipariş edebileceğimiz biryer var ise çevrem de almak istiyor devamlı.. yardımcı olursanız minnettar kalıcaz.. iyi çalışmalar..

    EDİTÖR: Mudurnu Saray helvasını online olarak http://www.mudurnumarket.com http://www.mudurnushoping.com http://www.mudurnuorganik.com dan sipariş verebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir