Mudurnu Gerede Kardeşliği

 Mudurnu Gerede Kardeşliği

Bolu nun Mudurnu ve Gerede ilçeleri arasında dostluk ve arkadaşlık bağlarının temelleri atıldı.

 Mudurnu ilçesinden 25 kişilik Esnaf, Öğrenci ve İşadamı, Gerede ilçesine gitti. İlçede bulunan Halı sahada oynanan Futbol maçı sonrasında ikram kısmına geçildi.

              KAZ’A NİYET HİNDİ YE KISMET

Gerede,  Bosiad temsilcisi Ahmet Selim GEZİCİ nin misafiri olarak ilçede bulunan Mudurnululara Gerede nin Meşhur KAZ etinin bu mevsimde KAZ ların otlaklarda olduğu için, onun Yerine HİNDİ  li Pilav ikramında bulunuyoruz, denildi.

Mudurnulu misafirler amaç, birlik ve beraberlik olsun, KAZ veya HİNDİ fark etmez, bu birliktelikler geç kalınmış birlikteliklerdir, Mudurnu ve Gerede kardeşliği her anlamda ve diğer ilçelerimiz inde aramıza alınarak sürmelidir denildi.

Bosiad Genel Sekreteri Mehmet ÖZĞAN, Mudurnu ve Gerede kardeşliğini bundan böyle devam ettirerek, diğer ilçelerimiz ilede bağlarımızı kuracağız dedi.

www.mudurnuhaber.com

 

 

“Mudurnu Gerede Kardeşliği” için 2 yanıt

  1. Çok güzel bir program oldu, böyle programlar ilçeler arasında kurulmak istenen kardeşlik bağının temelini oluşturmada önemli bir role sahiptir. Bu yüzden böyle etkinliklerin Gerede ile devam ettirilmeli ve diğer ilçelerle de benzer ziyaretler ve kabullere başlanmalıdır. Programın Mudurnu ayağının organizasyonunda sarf ettiği gayretlerden dolayı Tostçu Serdar Abi’ me de özellikle teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun…

  2. DOSLUKLAR ÇOK İYİ AMA SAKIN SİZLERDE MUDURNU’YA GELİNDE MAÇ YAPALIM DEMEMİŞLERDİR İNŞALLAH.AMA DEDİLERSE MUSALLA MAHALLESİ MAYMUNCULAR ÇAYIRI 1 AYA KADAR SUYU ÇEKİLİR MÜSAİT OLUR……

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir