Mudurnu ETÜT Merkezi SBS de başarıyı yakaladı

Mudurnu ETÜT Merkezi SBS de başarıyı yakaladı

Mudurnu ilçesinde faaliyet gösteren Mudurnu Halk eğitim ETÜT Merkezi  %82 başarı oranı ile bölgede bir ilke imza attı.

Mudurnu Halk Eğitim ETÜT Merkezi Sorumlusu Mehmet ÖZGAN , bu başarı oranı bizi ve Aileleri sevindirdi, Mudurnulu gençlerin daha kaliteli okullara gitmesi için  gösterilen gayretler netice verdi, Etüt merkezimizde eğitim gören 82 tane sekizinci sınıf  öğrencisi, 5 tane  Fen lisesi,2 Sosyal bilimler Lisesi, 8 Anadolu Öğretmen Lisesi, 8 Sağlık Meslek Lisesi, 7 Anadolu İmam Hatip Lisesi ,30 Anadolu Lisesi, 7 Meslek Liseleri olmak üzere % 82 başarıya imza attık dedi.

ÖZGAN, Mudurnu ilçe birincisi, Bolu ilinde ise 29 cu olarak  Mudurnu adına büyük bir başarıya imza atan genç kardeşimiz Sena İMREN bizleri sevindirdi.

ÖZGAN, bu başarıda  tüm Mudurnu’daki Eğitimcilerin ,Esnaf  ve İş adamlarının  maddi manevi katkısı  olduğunu  ifade  ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

ÖZGAN, önümüzdeki Eğitim Öğretim  döneminde  bu yılki başarıyı geçmek için gerekli çalışmaların başlatıldığını belirtti.

MUDURNU İHA BÜRO

AYDIN ÖZPELİT

www.mudurnuhaber.com

 

EV TELEFONLARINIZI  AVANTAJLI TARİFEDEN  YARARLANARAK İLK 6 AY 14.90 TL YE  TÜRKİYE NİN TÜM İLLERİNDEN ORİS TELEKOM A   TAŞIMAK İÇİN MUDURNU FOTOĞRAFÇILIK’A MÜRACAAT EDEBİLİRSİNİZ.

ADRES: Seyrancık mah. Demirciler cad. No:17 MUDURNU Tel.0 374 421 28 83 Gsm: 0535 735 91 64

“Mudurnu ETÜT Merkezi SBS de başarıyı yakaladı” için 2 yanıt

  1. Böyle güzel bir tablonun oluşumuna katkı sağlayan herkese emek veren değerli hocalara, güven ve desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Mudurnu esnafına, öğrenci velilerine eğitime her zaman gönül vermiş biri olarak teşekkür ederim.
    Özellikle başta Süreyya bey ve ailesine böyle tablonun mimarları oldukları için bu işi gönülden yaptıkları için bir kez daha teşekkür eder saygılar sunarım. Ne mutlu sizin ailenize ki böyle bir hayra vesile oldunuz. Dünyada daha ne istersiniz ki, ne mutlu size…

  2. Kurs öğretmenlerimize verdikleri emekten dolayı sonsuz teşekkür ediyorum.Başta Bilal hocam olmak üzere Salih hocamdan Mustafa,Ömer,Mehmet Hocamdan ve Bayan hocalardan Allah razı olsun.Ve hayırsever iş adamı Süreyya bey olmak üzere emeği geçen tüm esnaflara teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir