Kayalar tehdit ediyor

Kayalar tehdit ediyor

Bolu nun Mudurnu  ilçesi Seyrancık Mahallesinde sabah erken saatlerde  Dağdan Yuvarlanan Kayalar Mahalle sakinlerine korkulu anlar yaşattı.

Havaların ısınması ile birlikte gevşeyen kaya  parçaları sabahın ilk  ışıkları ile birlikte Mahalle üzerine doğru yuvarlandı. Dağdan yuvarlanan Kaya Parçalarını  ağaçlar engelledi.

Mahalle sakinleri büyük bir gürültü ile dağdan yuvarlanan kaya parçalarından çok korktuklarını ifade ettiler.

www.mudurnuhaber.com

 

“Kayalar tehdit ediyor” için 3 yanıt

  1. bu tehlıke yenı degılkı 45 li yaslarında olanlar hatırlar ev buyuklugunde bır kaya dere kenarındakı 5 eve hasar vermıstı o zaman tedbır alacagız dedıler hatta beskavaga ılk o yıllarda afet evlerı yapıldı kaya dıbı olan evlerın hepsı oraya tasınacak dendı yer verıldı ama ev sahıplerı o arsayıda almalarına ragmen gıtmedı ıkısını bırlıkte kullandı sımdı yenıden tehlıke ama cozum yok yıne allaha emanet der otururuz

    1. Evi kaya tehlikesi altında olmasına rağmen” kaya tehlikesinde değildir” tespiti !!! sonucu kendilerine arsa verilmeyen ev sahipleri de var. Bunu da bilelim ve bildirelim.

  2. Tehlike geçmiş değil daha. Kopan büyük kütlenin bıraktığı boşluk ve çatlak daha büyük kütleyi tehdit ediyor. İlgililerin incelemesinde yarar var bence…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir