KANUNİ SULTAN CAMİİ TUVALETSİZ KALDI

KANUNİ SULTAN CAMİİ TUVALETSİZ KALDI

 Mudurnu ilçemizin en fazla Turist ziyaretcisi bulunan Tarihi eserlerinden biri olan Kanuni Sultan Süleyman cAMİİ Halk dilinde ( Yeni Camii) Tuvaletlerinin yıkılmasının üzerinden 6 ay geçmesine rağmen yapılmadı.

 Tuvalet ihtiyacının giderilmesi için mutlaka acilen Kanuni Sultan Süleyman Camii adına yakışır bir Tuvaletin yapılması gerektiğini belirten vatandaşlar, Tuvaletlerin yıkılarak yerine veya başka bir yere Tuvalet yapılmamasının Mudurnu nun ayıbı olduğunu söylediler.

www.mudurnuhaber.com

 

“KANUNİ SULTAN CAMİİ TUVALETSİZ KALDI” için bir yanıt

  1. Ben bu caminin görevlisi olarak bir an önce şadırvan ve lavabo ihtiyacı karşılanmalı her hafta onlarca insan geliyor ve lavabo soruyorlar. yok demek çok zor geliyor. EYYYYY yetkililer bende bir mudurnu olarak ilçemizin gelişmesini çok arzu ediyorum. Dolayısıyla bu gelişmenin bir ayağıda inanç turizmidir. Bunu herkes biliyor (istemesede). Camimiz restorasyona girecek diye söyleniyor 6 ay oldu en az lütfen biraz elimizi sıkı tutalım. Bugün kendimiz için olmasada çocuklarımız için iyi bir kent oluşturalım. Çünkü Mudurnumuz stratejik açıdan ve tarihi açıdan çok önemli. Bu fırsatı iyi değerlendirelim. Şuanda camiye gelenlerle konuştuğuma göre söylüyorum bekleneni veremiyoruz. Bunu aşmak hepimizin elinde. Lütfen elimizdeki değerlerin kıymetini bilelim…..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir