Garaj İhaleyemi çıkartılıyor ?


 

2011 yılı Haziran Ayında  açılışı yapılan  S.S Mudurnu 2 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi TIR ve Kamyoncular  Garajı ihaleyemi çıkıyor ?

Mudurnu Belediyesinden Kiralanan arsa üzerine yapılan ve Bölgenin örnek Projesi olarak gösterilen GARAJ , aradan bir yıl gibi kısa bir süre geçmesi ile birlikte neden ihaleye çıkartılmak isteniyor ?

18 Aralık 2012 günü İhaleye çıkartılacağı ve gerekli belgelerin Mudurnu Belediye Başkanlığından Temin edilebileceği ilan edilen  GARAJ için  ilanı duyan Mudurnulu vatandaşlar  hayrete düştü.

         GARAJ SAYESİNDE MUDURNU TRAFİĞİ NEFES ALDI

Mudurnu ilçesinde 40 civarında Tır ve Kamyonu bulunan  Kamyoncu esnafı,  açılan bu Garaj sayesinde  araçlarını Mudurnu merkeze getirmedikleri ve park etmedikleri için, ilçede gözle görülür bir rahatlık ortaya çıktı.

 KAMU YARARINA BİR HİZMET

Kamu yararına bir hizmeti sunan ve üyelerinin desteği ile , daha önce boş ve Hafriyat alanı olarak kullanılan arazi üzerine milyarlarca lira yatırarak, oranın güzelleşmesini  ve Kamyoncu Esnafının her ihtiyacının karşılandığı bir tesis haline getirilen bu yerin aradan sadece 1 yıl geçtikten sonra  neden İhaleye çıkartılmak istendiği akıllarda soru işareti bırakıyor.

 

www.mudurnuhaber.com

“Garaj İhaleyemi çıkartılıyor ?” için 3 yanıt

  1. HER İHALE BELEDİYEMİZE PİYASA ŞARTLARINA GÖRE GELİR GETİRECEKTİR.BELEDİYEMİİN ALT YAPISINI OLUŞTURDUĞU NAKLİYECİ ESNAFIMIZA HİZMET EDEN ALAN BUNDAN BÖYLE KAZAN KAZANDIR AÇIK SİSTEMİYLE BELEDİYEMİZ BÜTCESİNE ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLANMALI SEBEBİYLE İHALEYE ÇIKMASI SEVİNDİRİCİDİR.”Her Alanda Önce Mudurnu Hedefiyle güzel günler tüm Mudurnumuzun köy ve ilçelerinin olacaktır.

  2. INSANLARIN BEYNINE SORU ISARETLERI BIRAKMAK KOLAY DA UGUR BEYIN DEDIGI GIBI BELEDIYE DEVLETTEN YARDIM GELMIYOR OZAMAN KIRADA ALMASIN HER SEY BEDAVA OLSUN PEKI: SORARIM :SIZE VATANDASA HIZMETI NASIL YAPSIN HANGI IMKANLARINI KULLANSIN OYSA BELEDIYE MILYARCA DEGIL TIRILYONLA BORC ODEDI VE BUNU COK CALISMANIN FEDAKARLIGIY LA BASARDI BURAYA HABER YAPARKEN INSANLARI KUTUPLASTIRMAK YERINE BIRLESMEYI KAYNASMAYI VE AZMI DE EKLERSENIZ SANIRIM HIC COZULEMEYECEK SORUN KALMAZ BIRAKIN ARTIK A B C PARTISINI IMKANLARI DEGERLENDIRELIM MUDURNU HEPIMIZIN

    EDİTÖR: Çok kıymetli vatandaş. Keşke ismini yazabilseydin. Ama biz yinede yazdığınız yorumu hiç bozmadan yayınlıyoruz. İnsanların Beyinlerine soru işaretleri mutlaka bırakmak gerekiyor.Soru işaretleri bırakılmadığı için MUDURNU şu anda bu durumda. Belediyenin yaptığına göre yine Devletten yardım yağıyor merak etmeyin. Kira almama konusu ise şu şekilde. Burası daha bir yıl olmuş kiralanalı, ve orası tarla olarak kiralanmış ve üzerine 300 bin tl den fazla yatırım yapılmış. Siz şimdi bizim tarlanın üzerine yatırım yaptınız diye orada çalışan 40 civarında şöför esnafının sırtına binebilirmisiniz. Kira çok az buraya 1500 tl kira diyebilirmisiniz. Bu vicdana sığarmı? Not: Orada benim Kamyonum veya TIR ım yok çalışan. Gelelim diğer bir soruya, Belediye 2009 da 1 trilyon 300 milyar borçla devredildi. Ama belediye ye kazandırılan hizmet araçları ile bu para kat kat ödenmiştir. 5000 nufüslü bir Belediye için bu borç her fırsatta ağlama duvarı olursa siyaset olur, bunada hiç kimse inanmaz ve sürekli oy kaybına neden olursunuz. Çünkü o 1.300 bin borç yapılırken şu anda o borçları ödedim diyen yetkilininde imzaları bulunmakta ve borç beraber yapılmıştır. Belediye bir kamu kuruluşu olduğu için Devlette esas olan devamlılıktır, eğerki güvenemiyorsanız aday olarak yarışa çıkmazsınız. Mudurnu da kutuplaşma sizin gibi isimlerini yazmadan çeşitli karalamalar ile sitelere yorum yazanların sayesinde ilçede KEPÇE dönmez hale gelmiştir. Mudurnu da birlik ve Beraberliğin olması için ilk önce Fitne , sonra çıkar ilişkisine bağlı olarak Fesatlığın bazı kişiler tarafından bırakılması gerekmektedir. Yoksa boşu boşuna yazar dururuz. Ayrıca, ilçede sağ, sol her kes birbirini tanımakta olup, araya kaynak yapıp ben sağcıyım, araya kaynak yapıp ben solcuyum ayakları ile fitne ve fesatlığı tırmandıranlara itibar edilmez ise bu iş çözülür. Sağcı, sağda solcu solda durmalıdır. Karşılıklı Mudurnu menfaatleri için birliktelikler önemlidir. Bunun en büyük örneğinide MUDURNU HABER sitesi olarak bizler yıllardır yapmaya, her görüşten köşe yazarı abilerimiz ile birlikte yapmaya gayert göstermekteyiz. MUDURNU HABER

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir