EMNİYET TEŞKİLATINDAN ŞEHİT AİLE ZİYARETİ

Mudurnu İlçe Emniyet Müdürü Osman Urhan ve beraberindeki polisler, şehit Kadir Memiş’in ailesine Polis Haftası münasebeti çerçevesinde  ziyarette bulundular.

İlçe Emniyet Müdürü Osman Urhan ve beraberindeki polis memurları, ilçeye 5 kilometre uzaklıkta bulunan Kilözü köyünde ikamet eden emniyet şehidi Kadir Memiş’in ailesini ziyaret etti.

emniyet

Türk Polis Teşkilatı’nın 168’nci Kuruluş Yıldönümü nedeniyle  İlçe Emniyet Müdürü Osman Urhan ve beraberindeki polis memurları Şehit Kadir MEMİŞ in Evinde  Şehit Eşi Hikmet MEMİŞ ve Aile ile bir süre sohbet etti.

Sohbet sonrasında Aileye herhangi bir istekleinin olup olmadığını soran  İlçe Emniyet Müdürü Osman Urhan’ Şehit Eşi Allah razı olsun, bizi hatırlayıp geliyorsunuz, bizi çok sevindiriyorsunuz cevabını aldı.

www.mudurnuhaber.com

 

“EMNİYET TEŞKİLATINDAN ŞEHİT AİLE ZİYARETİ” için bir yanıt

  1. KADİR MEMİŞ in akrabası olduğum için kendimi şanslı hissediyorum ve onlarla gurur duyuyorum.şu an huzur içinde yaşıyor isek şehitlerimizin sayesindedir.

    bu vatanın gerçek sahibi olan şehitlerimizindir.HİKMET HALAMIN BEYİ,MURAT VE CEMAL MEMİŞ in babaları olan KADİR MEMİŞ eniştemin ruhu şad olsun.

    YÜCE MEVLAM ahirette KADİR MEMİŞ enişteme bizleri komşu eylesin.şehitlerimizi unutmadıkları ve ziyaret ettikleri için İLÇE EMNİYET TEŞKİLATINA ayrıca şükranlarımı iletirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir