DARBE

DARBE !

15 Temmuz 2016 gecesi Türkiye tarihinin  unutamayacağı gecelerden biri olarak akıllara kazındı.

O gece İstanbul ve Ankara da yaşayanlar olaylara en yakın olanlardı. Kimse gece geç saatlere kadar ne olup bittiğini anlayamadı. İstanbul da   Tanklar  Köprüde ulaşımı durdurdu.

 

DIŞARIDAN SALDIRI VAR  ZANNETTİK , MEĞER PROBLEM İÇİMİZDEYMİŞ

Geçtiğimiz aylarda İstanbul da  Canlı bomba  ile saldırılar yapıldığı için, her vatandaşın aklına yine İstanbul da  bir problem var diye geldi. Bazıları  Köprünün kapatılmasında  değişik senaryolar yazarken esas gerçek ilerleyen saatlerde Köprü üzerindeki Tanklar ve Askerlerin  masum halkın üzerine ateş açması ile anlaşıldı.  DARBE  GİRİŞİMİ

 

TÜRKİYE İÇİN KARA BİR GÜN

15 Temmuz  2016 gecesi yaşananlar Türkiye tarihine kara bir gün olarak geçti,  Askeriye DARBE girişiminde bulunarak Ülke yönetimini ele geçirmeye  çalıştı. Tüm bu olan biteni vatandaşlar ilk saatlerde Televizyonlar dan Amerikan filmi seyreder gibi izledi. Devlet Televizyonu TRT yi ele geçiren teröristler  zorla spikere  DARBE metnini okuttu.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HALKI SOKAĞA DAVET ETTİ

Hain planda ilk hedef Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN dı,  Erdoğan ı öldürmek için  harekete geçen Tim  vatandaşın verdiği  Vergiler ile alınan Helikopter ve mühimmat ile   Cumhurbaşkanımızın kaldığı yere saldırı düzenledir. Nasıl bir akıldır ki bu kadar organizeli bir şekilde Ülke nin  yönetimini ele geçirmeye çalışıyorlar?

 

VATANDAŞ SOKAĞA ÇIKARAK DESTEK VERDİ

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip ERDOĞAN  ın Cep telefonu ile Tv ye bağlanarak halkı sokağa davet etmesi büyük bir destek buldu. Eline Türk bayraklarını alanlar  sokaklara hareket etti, Türkiye nin Tüm illerinde sokaklar doldu taştı, Ezanlar okundu destek Selaları verildi. Verilen bu Sela ve Ezanlar birlik ve beraberlik çağrısıydı, çoğu kişi Bayraklarını alıp çoluk, çocuk meydanlara koşarken Ezan ve Sela dan rahatsız olup gece yarısı nedir bu gürültü yatın uyuyun diyenlerde vardı.  Bazı kişiler, sosyal medya üzerinden algı operasyonu yapıp oturun evinizde , dışarı çıkıpta ne yapacaksınız, zaten ortalık karışık diye arkadaşlarını ve çevrelerini engellemeye çalıştılar.

 

 ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

15 Temmuz gecesi yaşananların ardından Ülkemizde  çoğu şeyler değişti,  aslında  Türkiye neyi nasıl üretirimi düşünmesi gerekirken içine düştüğü bu felaketten  halkımızın duaları ile inşaallah en kısa zamanda kurtulacaktır. Allah yar ve yardımcımız olsun.

 

       Aydın ÖZPELİT

www.mudurnuhaber.com

 

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir