BORVO TERMAL TAM GAZ

BORVO  TERMAL  TAM GAZ

Mudurnu ilçesi Kilözü Köyünde  yapımı devam eden BORVO Termal tesislerinde sondaj çalışması devam ediyor.

Sıcak su sondaj çalışmasında 250 metre derinliğin geçildiği ifade edilirken, sıcak su kaynağının 400 metre civarlarında olduğu tahmin ediliyor.  Yetkililer  ilk sıcak suyun yaklaşık 15 ila 20 gün içerisinde yüzeye çıkarılmasının hedeflendiğini ifade ettiler.

www.mudurnuhaber.com

 

“BORVO TERMAL TAM GAZ” için 4 yanıt

  1. İhtimalen sıcak su çıkacak belki 400 belki 500 metreden diye bilmem kaç milyon dolar parayı dağın tepelerine yatırmak?Ya çıkmazsa ya da su istenilen sıcaklıkta çıkmazsa?Ben bunadım herhal aklım ermiyor billah ne iştir bunlar ya göle maya çal ya tutarsa?

    EDİTÖR: Muhsin abi Mudurnuluya ve sana yakışan bir yaklaşım. TEBRİKLER. İnşaallah havuzlara yüzmeye gelmessin:)

  2. insanların yaşadıkları veya doğdukları yerlere yatırım yapan ve orada iş olanağı sağlayan insanlara nasıl bir yaklaşım içerisindesiniz sizleri anlayamıyorum o insan gelmiş memleketine milyon dolarlık bir proje yapıyor tebrik ediceğinize insanları kötülemeyi ne kadar seviyorsunuz yazıkkkkkk

    1. BİZİM MİLLETİMİZ NEDEN BÖYLE, ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUM.HAYAL GÜÇLERİ ÇOK AZ VE SINIRLI.HERHALDE ŞEHİR DIŞINA ÇIKIP BİR YERLER GÖRMEDİKLERİNDEN KAYNAKLANIYOR.YAPILACAK HER TÜRLÜ YATIRIMA KARŞI ÇIKIP BU İŞ OLMAZ YAPILMAZ DİYEBİLİYORLAR.ÇOK YAZIK.

  3. Sıcak su göstermelik çıkacak zaten çıktı bakın burdan alıyoruz diye yoksa o sondaj o kadar büyük bir yere kaç sene kaç ay yeter ,gizli veya açıkta tutulan(bina ısıtımı için koyduk ayağı) kazan dairesinde sular ısıtılıp Mudurnumuza gelen binlerce arkadaşımızın romatizmalarına psikolojik tedavi yapacak,ah para ah yalan ah dolan,hayırlısı olsun ama esnaf kalkınır mudurnu canlanır diyen varsa senede milyonlarca turist ağırlayan kemer esnafının,sarımsaklı esnafının haline bir baksın gitsin onlarla konuşsun,tek faydası gençler 3-5 kuruşa iş bulur parası olan 1-2 mudurnuluda gider eğlenir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir