BEYPİLİÇ ÜRETİCİLERİYLE MUDURNU’DA BULUŞTU

Beyaz Et Sektörümüzün Lider Entegre firmalarından Beypiliç Mudurnu yöresinde çalışmalarını sürdüren üreticileri ile biraraya gelerek bilgilendirdi.

Beypiliç Mudurnu buşuması www.mudurnuhaber.com

 Mudurnu Belediye Düğün Salonunda üreticilerin katıldığı toplantıya Beypiliç Genel Müdür Yardımcısı İskender Turhan başkanlık yaptı.Mudurnu bölgesi yetiştirici seminerinde Beypiliç Genel Müdür Yardımcısı İskender Turhan bir konuşma yaptı.

Turhan,Mudurnu’ya gelerek sizlerin dertlerini, sorunlarını dinlemek ve çözüm yolları bulmak için buraya geldik. 24 yıldır Bolu bölgesindeyim. İlk veterinerliğime burada başladım, çoğu üreticilerimizi tanırım. Bu nedenle sorunları çözmek için konuşmak en güzel yoldur. Çözülmeyecek bir problem yoktur” dedi.

Beypiliç Mudurnu Üreticileri ile Buluştu. www.mudurnuhaber.com

 Veteriner Hekim Hamdi İlbey’’nin “Piliçlerde İlk Hafta Bakım İdaresi ” konusunda verdiği bilgi sonunda üreticiler bu konu ile ilgili olarak sorular yönelterek bilgi sahibi oldular.

Beypiliç  Canlı Üretim Müdürü  Nihat Altunel ise “Kanatlı Kümeslerinde Biyogüvenlik” konusunda üreticileri geniş bir şekilde aydınlattı.Soru cevap bölümünün ardından bilgilendirme toplantısı sona erdi.

Beypiliç Mudurnu www.mudurnuhaber.com

Mudurnu’dan ayrılırken görüşlerini açıklayan Beypiliç Genel Müdür Yardımcısı İskender Turhan”Bizim başımızın tacı emektar,cefakar,vefakar üreticilerimizle her yıl olduğu gibi bu yıl da  buluştuk ve dertleştik.” Abi Kardeş ortamında bir program oldu dedi.

 www.mudurnuhaber.com

“BEYPİLİÇ ÜRETİCİLERİYLE MUDURNU’DA BULUŞTU” için bir yanıt

  1. gariban üretici olmayacaksın kapasiten büyük olcak o zaman sözün geçer :)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir